Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ornitolog Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Ornitolog Warszawa http://www.ornitolog.net.pl/warszawa/ Wykonuje : - inwentaryzacje przyrodnicze i ornitologiczne, nadzory przyrodnicze, ekspertyzy chiropterologiczne, opinie ornitologiczne - ekspertyzy przyrodnicze dla rolników ( ornitologiczne, botaniczne) w ramach PROW 2007-2013 - monitoring ornitologiczny pod elektrownie wiatrowe - nadzór ornitologiczny - ekspertyzy ornitologiczne pod wszelkiego rodzaju inwestycje - oceny oddziaływania rozmaitych inwestycji na ptaki

Gość gość
Fajny zawód :)

Gość romuald700

Swego czasu szukałem kogoś, kto wykona taką ekspertyzę botaniczną.  Polecano mi, abym udał się do ekopolska.org.pl i nie żałuję. Jeżeli chodzi o badania, ekspertyzy, pozwolenia, czy analizy to mają bardzo bogatą ofertę. Cenowo bardzo konkurencyjnie. Ja tam byłem zadowolony.

Gość gość
4 minuty temu, Gość romuald700 napisał:

Swego czasu szukałem kogoś, kto wykona taką ekspertyzę botaniczną.  Polecano mi, abym udał się do ekopolska.org.pl i nie żałuję. Jeżeli chodzi o badania, ekspertyzy, pozwolenia, czy analizy to mają bardzo bogatą ofertę. Cenowo bardzo konkurencyjnie. Ja tam byłem zadowolony.

romuald700 jesteś całe życie ornitologiem bo masz ptaszka i go badasz