Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćbasenowanova

Wyjście na basen w ciąży

Polecane posty

Gość gośćbasenowanova

Chciałabym pójść na basen, jestem w 34 tygodniu ciąży. Chciałabym się odprężyć, odciążyć kręgosłup i zrelaksować ale mam obawy. Może to głupie pytanie ale... Czy widok kobiety ciężarnej na basenie, może być dla innych gorszacy lub coś w tym stylu? Czy powinnam się tym w ogóle przejmować?

Gość gość
Chodzilam na basen cały czas. Miałam specjalny strój z decathlonu. I nie wnikalam. A inni raczej traktowali mnie jak krolowa. Każdy mnie przepuszczal itd

Gość gość
Włóż sobie tampon - mi lekarz doradził, to jakaś ochrona przed infekcją :)

Gość gość
Ja chodziłam na basen 3 razy w tygodniu do terminu i nie wyobrażam sobie inaczej w lato puchły mi nogi acti była ulga no i po ciąży szybko wróciłam do mojej figury

Gość gość
A czy strój dwuczęściowy pasuje dla ciężarnej ? Jestem w 30t brzuszek dosyć spory ale szkoda mi wydawać pieniędzy na nowy kostium ciążowy...na basen nie chodzę często

Gość gość
Jesteście super :) dziękuję za rady. Właśnie tampon wydaje mi się dobrym rozwiązaniem bo ostatnio ciągle jakieś infekcje mnie atakują. A co do stroju, to z ciekawości zajrzę do decathlonu a jeśli nic nie znajdę to może pójdę w dwu częściowym? Brzuch nie jest jakiś ogromniasty i żadnych zmian na skórze nie mam więc nie powinno być tak źle.

Gość gość
10:02 uważam, że spokojnie możesz zakładać dwu częściowy strój. Przecież każdy wygląda inaczej, są panie plus size które też chodzą w takich strojach więc dlaczego by w ciąży koniecznie kupować strój kąpielowy?