Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto powienien sie w tej sytuacji tak właściwie odezwać?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy powiedziałam chłopakowi kiedy mam ważną rozmowę o pracę i on powiedzial na spotkaniu żebym dała znać ja poszło? To on mimo wszystko powinien zadzwonić i zapytać, albo napisać tego dnia, czy ona powinna dać znać?

Gość gość
ale masz problemy :D zadzwon po i powiedz jak bylo, dzwoni ta osoba co ma do zalatwienia jakas sprawe jak ty o robote, druga strona czeka na tel bo po co ma przeszkadzac? co on wrozka ma wiedziec kiedy wyjdziesz z tej rozmowy i w jakim humorze? ty zadzwon i nie rob sztucznch problemow

Gość gość
Uważam, że to nie robi różnicy. Jak tylko wyszłabym ze spotkania, tak od razu chwyciłabym za telefon i obdzwoniła wszystkie bliskie mi osoby, które poinformowałam o znalezieniu pracy. Obojętnie, czy zostałabym przyjęta, czy nie. Takie spotkanie może różnie trwać. Byłoby mi głupio, gdyby, na przykład, telefon od mojego chłopaka zaczął dzwonić w chwili, kiedy rozmawiałabym z przyszłym szefem. Ni odebrać, ni przeprosić, a czujne oko i ucho szefa patrzy i słucha. I wystawia opinię...

Gość gość
Tylko ,ze to jest dosc swiezy związek i dlatego mam watpliwosci...

Gość gość
Widać że nie dorośliście do związku,macie dylematy gorsze niż małe dzieci,bo małe dziecko by na pewno zapytało wprost :D

Gość gość
Ale Ty nie rozumiesz, mam takie watpliwosci bo ostatnio on specjalnie jakos o mnie nie zabiegal i teraz sie zastanawiam czy w ogole teraz sie pierwszej odzywać i powiedziec mu jak mi poszlo? czy czekac az on sie mimo wszystko odezwie

Gość gość
Jeśli się nie odzywa to raczej mało go obchodzi jak ci poszło.

Gość gość
Właśnie! Powinnaś się zastanowić dlaczego tak jest,Widocznie mu nie zależy!

Gość gość
No właśnie, dlatego o to pytam w temacie ... Tzn. dzisiaj sie okaże czy się odezwie bo mam ta rozmowe o 13, ale mam po prostu przeczucie, ze tego nie zrobi :(

Gość gość
I niby powiedział mi żeby "dała znać jak mi poszło" jak się spotkalismy przedwczoraj, ale wlasnie ja czuje, ze ostatnio jemu mniej zalezy i zastanawiam sie czy faktycznie sie odezwać czy czekac czy on sie zainteresuje jak mi poszlo

Gość gość
I co odezwał się albo ty ?

Gość gość
Według mnie, to Ty powinnaś po wszystkim zadzwonić do niego i powiedzieć jak poszło:)