Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To nie jest życie.

Polecane posty

Gość gość

Zero ambicji, zero obowiązków, zero dyscypliny, zero presji, zero rozwijania się.

Gość gość
To właśnie jest życie. Oprócz ostatniego.

Gość gość
Czyli, że nie jestem czubem :) Jestem lewakiem.

Gość gość
Czub i lewak to synonimy. Najczęściej.

Gość gość
A pracoholik? Antonim.

Gość gość
Tylko sex

Gość gość
Chyba internetowy :-/

Gość gość
Nie wiem jak to jest, ale jako dziecko odczuwałem z******ty niepokój, podczas zaniechania obowiązku i zaobserwowania, że rówieśnik ma coś czego ja nie. Albo dojrzałem, albo przekwitłem w wieku 20 lat.

Gość gość
To nie jest normalne. Kurczę, obojętność u dwudziestolatka....

Gość gość
Jestem jak typowy osiemdziesięciolatek, tyle że mam 20, a właściwie to chyba stulatek i to jeszcze jakiś mnich i pustelnik.

Gość gość
Jestem zdemoralizowany.

Gość gość
W sumie to jestem z tą obojętnością szczęśliwy, bo są tacy, którzy chodzą dumni jak paw, bo oni to mają samochód za dziesięć tysięcy, jedno mieszkanie dla jednej osoby opłacone na jeden rok. A weź na takiego zatrąb czy coś. Kurwa zabije cię. Na niego trąbić? Jego wypowiedź zakwestionować... Pozerstwo, j****e ofiary losu, bohaterzy i jednocześnie przydupasy.

Gość gość
Albo taki chujek do szczania, co je bułki słodkie i ziemniaki ze schabem po 13zł za kg. Ale on to w wieku 18 lat założył rodzinę i on to z********a i kradnie k***a medal kupić i pomnik postawić.

Gość gość
Są tacy, którzy chwalą się, że oni to jechali samochodem sto osiemdziesiąt. Kurwa co to za osiągnięcie. Nie dość, ze łamie prawo, to jeszcze pewnie kłamie znając "takich".

Gość gość
To jest chuj. Kiedyś widziałem jak pewien Janusz biega po podwórku, bo mu adrenalina do głowy strzeliła podczas przydomowych prac. Testosteron 140, żona przytuliła, brat bez zębów opowiedział dowcip. Testosteron 190 i już mamy potencjalne zagrożenie bo od 300 Janusz zamienia się w boksera i rajdowca no i biegacza podwórkowego. Teraz przypomniało mu się, że drzewa nie przykrył, a deszcz pada, no i już kortyzol 20. Teraz mamy w****ione zombie.

Gość gość
A teraz Grażynę w żylakach skurcz złapał. Jedziemy do szpitala, dzwonimy po dźwig. Estradiol 4000, Grażyna może umrzeć.

Gość gość
Najgorzej, jak taki skończy kurs spawacza albo włączania komputera, albo jak hamulce w peżocie zrobi, bo wtedy zaczyna się burza hormonalna i mamy nieśmiertelnego szlachcica dumnego jak paw.

Gość gość
Strach pomyśleć co by się stało gdyby Janusz passata kupił albo a4, k***a jakby kto zarysował, to by wieś spalił chyba że Grażynę by żylaki bolały w tym samym czasie, to by depresji i dostał i musiałby opowiedzieć komuś swoją biografię lub wykrzyczeć, bo nikt go nie słucha.

Gość gość
Kurczę. Ciekawe jak zachowałby się Janusz, gdyby passat b5 za dwa tysiące był uszkodzony i jednocześnie Grażynę bolały bęben. Nie wiadomo na co brać teraz pożyczkę. Czy na remont passata, czy na Kalgon do bębna Grażyny.

Gość gość
Pierdolę w dupę obojętność. Tak powinno być w mojej sytuacji:) Nie dla mnie Januszowe doznania i Januszowe presję.

Gość gość
*presje bez k***a ę j****a autokorekto.

Gość gość
Ludzie żyją, ludzie umierają I po chuja całe życie tak bardzo się starają Wielu z nich chodzi bez sensu ulicami Uciekając w ten sposób przed swoimi problemami Ciężki debet w banku i nocne koszmary Wszędzie tylko słyszysz „wyluzuj sie stary” Będzie dobrze, będzie lepiej Co wy debile, kurwa o tym wiecie? A kurwy chodzą przebrane za kobiety I wciąż pierdolą swoje ulubione niestety „O rety! Przepraszam! Zapomniałam Przecież cały czas tak bardzo się starałam” Rzygam tym gównem, znam to bardzo dobrze I prędzej bym zaufał jadowitej kobrze