Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki345

Pamiętacie starego Pegasusa?

Polecane posty

Gość Wiki345

Witam użytkowników Zastanawiałam się czy pamiętacie może starą konsolę z lat 90 - Pegasusa? Fascynują mnie gry retro chociaż nigdy nie były one częścią mojego dzieciństwa. Prowadzę bloga od niedawna na temat właśnie gier zarówno tych nowych i retro jeśli ktoś jest ciekawy mojej twórczości to zapraszam gra-to-przygoda. (dopisać - blogspot.com)Tak czy inaczej czekam na wasze wspominki

Gość gość
Maaaam ją w szafie, moj ojciec zawsze grał w czołgi TANK. Ogólnie czasem raz na rok jak jestem chora to gram sobie w stare dobre Mario.

Oooooj tak <3 pamietam mialam taką grę co musialam pingwinem biec i omijac przeręble na lodowcu albo chip& dale albo taka małpka w cyrku no i strzelanie do kaczek, tylko trzeba bylo dokupić do tego pistolet zamiast grac na padzie :) to są dopiero wspaniałe wspomnienia!

Gość Wiki345
Ojej jak miło czytać coś takiego

Gość gość
Jak chcesz to możesz grac jeszcze w gry z pegazusa na komputerze. Wystarczy emulator i wszystkie gry sa dostępne. Chyba nawet nie chronią ich już dzisiaj prawa autorskie. Wątpliwe by ktokolwiek oprócz jakiś pirackich wytwórni się tym zajmował. A jak nawet to pewnie nie ma nikogo kto by sobie rościł do nich prawa autorskie.