Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lakier hybrydowy

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam lakiery hybrydowe z candypink.pl marki Oshiyo. Macie jakieś doświadczenia z tymi lakierami?

Gość gość
a które lakiery na rynku będą najlepsze? chcialabym zakupić sobie zestaw i się tym zając habbystycznie...

Gość Myszcha_855
To ja Ci zdecydowanie polecam Makear - są dobrej jakości, świetnie się trzymają, są bardzo trwałe, mają super konsystencję i jest duzy wybór kolorów.

Gość gość
Jeżeli dopiero zaczynasz przygodę z hybrydami to także polecam Ci lakiery z Makear, jak zaczniesz je używać, nie będziesz chciała stosować innych ! Po pierwsze są bardzo dobre jakościowo, mega trwałe, mają bardzo dobre krycie, a dzięki specjalnie wyprofilowanym pędzelkom aplikacja jest bardzo łatwa i przyjemna:)

Gość gość
Kocham Orly

Gość gość
równiez bardzo polecam makear, świetnej jakości lakiery w cenie przystepnej, bardzo duzy wybor kolorów i efektów

Gość 111monia111
Ja osobiście nie mam z nimi doświadczenia bo boję się kupować jakieś "wynalazki". Wolę korzystać ze sprawdzonych lakierów z makear bo ich używa też moja kosmetyczka

Gość Annnkanana
Też stawiam przede wszystkim na jakość i faktycznie lakiery Makear są świetne, dobrze kryją, nie sa ani za gęste ani za rzadkie i spokojnie trzymają się do 3 tygodni.

Gość gość
skąd zamawiacie makear? czy stacjonarnie kupujecie? ja z ich strony, bo chyba tak najtaniej...

Gość Olkkka
też jestem miłośniczką lakierów marki Makear i zamawiam je u nich na stronie internetowej, tak jest dla mnie najprościej, szybka dostawa i mam pewność, że nie zostanę oszukana

Gość Mallagosska88
Też używam lakierów z Makear. Są bardzo dobrej jakości i maja bardzo duzy wybór kolorów.

Gość Lusskaiia
Sporo inspiracji mozna znaleźć na fb Makear - dziewczyny wrzucają tam super zdjęcia swoich prac;)