Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z pewnym chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry wszytskim. Na wstępie napiszę, że mam lat 17. Co mnie tutaj sprowadza? Mam nadzieję, że ktoś z obecnych tutaj da mi sugestię co robic dalej i co w ogóle oznaczają sygnały które otrzymuję od roku od pewnego chłopaka. U mnie w szkole jest pewien chłopak o rok młodszy ode mnie. Od ponad roku wgapiamy się tylko w siebie bez słowa. Nie ukrywam, przez ten cały rok zaczęło mi na nim ogromnie zależeć. On ma przyjaciółkę (?), jest nią dziewczyna w moim wieku, z którą raz chodził. Kilka razy przechodząc koło nich, gdy byli razem, czy siedzieli na przerwie na ławce, ona zauważyła jak się na siebie wzajemnie patrzymy. Od jakiegoś tygodnia ten chłopak jakby zupełnie stracił mną zainteresowanie. W jej towarzystwie mnie ignoruje, natomiast gdy idzie sam to nigdy pierwszy nie spuszcza ze mnie wzroku. Zauważyłam, tez, że ona zaczęła próbować wzbudzić we mnie zazdrość, gdy idę obok nich przytula go nagle, chociaż ona jest dla niego obojętna, widać to po jego gestach. Proszę powiedzcie mi o co kozę chodzic i czy on może być we mnie zakochany?

Gość gosc3re132e3123213
o chuj chodzi, ogarnij sie. od roku sie patrzysz, moze on sie patrzy bo jestes smieszna albo masz cos krzywego na twarzy. z ludzmi sie rozmawia.