Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytodobrze

Kocham seks. Czy to normalne?

Polecane posty

Gość Czytodobrze

Uwielbiam zaskakiwać mojego narzeczonego w łożu, jakaś bielizna, bawić się przy Nim, robić Mu loda, kusić Go, robić to w różnych miejscach i pozycjach. Mam tylko jeden problem. Kiedy już skończymy jestem zaspokojona, ale gdy tylko na Niego spojrze chce mi się znowu. Jestem nienasycona Nim, czy to dobrze? Czy to normalne?

Gość gość
Mam podobnie :)

Gość gość
jesteś skarbem

Gość Czytodobrze
Czasami się martwię czy wszystko ze mną dobrze, ten mężczyzna mnie tak podnieca.. nikt inny tak nie działa na mnie, tylko On. Mogła bym się z Nim kochać co chwilę. Aktualnie widujemy się co weekend bo tak alurat wyszło i potrafimy dziennie zrobić to 4-8 razy więc na cały weekend trochę wychodzi. Czy wszystko ze mną okey?

Gość Czytodobrze
I nie ważne czy robimy to na ostro, romantycznie i delikatnie. Zawsze jest wspaniale. I naprawdę się martwię tym że mnie zaspokaja ale tak w sumie to na chwilę. Widzę Go, jak się ubiera, jak leży obok i ja mogę od razu jeszcze raz, od razu się podniecam gdy Go widzę

Gość gość
Gdybym teraz się z takim jednym spotykała to z łóżka bym go nie wypuszczala

Gość gość
jest okey , też tak mam ze swoją , kiedyś też co weekend po kilka razy ale teraz już trochę rzadziej.

Gość Czytodobrze
Po prostu aż mnie to dziwi, że takie coś się ze mną stało. Jest moim pierwszym i oby ostatnim, ja jego tak samo, i przyznam szczerze że na początku było inaczej. Teraz jest bardziej gorąco. Uwielbiam budzić Go w środku nocy będąc na Nim albo bawiąc się Nim w ustach, uwielbiam też gdy to On od samego rana jest we mnie budząc mnie delikatnie. Im więcej jestem z Nim tym bardziej mnie podnieca. Mam tyle fantazji z Nim związanych