Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość marchewkahi

Brak kontaktu?

Polecane posty

Gość marchewkahi

Witam. Nasza znajomość trwa już 6 miesięcy. Mimo dużej ilości wiadomości, ciągłego pisania nawet gdy nie było tematów, i spotykania się, czuje że kontakt się urwał. Poznaliśmy się we wrześniu, kontakt rozpoczął się z jego strony. Spotykaliśmy się, i mogliśmy codziennie pisać nawet 24h gdy nie było tematu, i tak się znalazł. Był pierwszym chłopakiem który zbliżył się do mnie po rozpadzie mojego związku, 8 miesięcy przed naszą znajomością. Polubiłam go, może nawet bardzo. Z dnia na dzień przestał do mnie pisać, i odzywać się. Próbowałam jakoś ja inicjować, lecz po kilku próbach inicjowania kontaktu poddałam się. Kontakt się urwał. Potrafi odezwać się do mnie po tygodniu, lub więcej, zapytać co u mnie, czy wszystko okej, po kilkunastu minutach rozmowa się kończy z jego strony. Narobiłam sobie nadziei, mimo że była to czysta znajomość. Myślę o nim, spoglądam na telefon czy może się nie odezwał, chciałabym zapytać co u niego, lecz wydaje mi się że zwyczajnie mnie olał, lub znalazł sobie inny obiekt zainteresowania. Co mam o tym wszystkim myśleć?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować