Gość marchewkahi Napisano Luty 8, 2018 Witam. Nasza znajomość trwa już 6 miesięcy. Mimo dużej ilości wiadomości, ciągłego pisania nawet gdy nie było tematów, i spotykania się, czuje że kontakt się urwał. Poznaliśmy się we wrześniu, kontakt rozpoczął się z jego strony. Spotykaliśmy się, i mogliśmy codziennie pisać nawet 24h gdy nie było tematu, i tak się znalazł. Był pierwszym chłopakiem który zbliżył się do mnie po rozpadzie mojego związku, 8 miesięcy przed naszą znajomością. Polubiłam go, może nawet bardzo. Z dnia na dzień przestał do mnie pisać, i odzywać się. Próbowałam jakoś ja inicjować, lecz po kilku próbach inicjowania kontaktu poddałam się. Kontakt się urwał. Potrafi odezwać się do mnie po tygodniu, lub więcej, zapytać co u mnie, czy wszystko okej, po kilkunastu minutach rozmowa się kończy z jego strony. Narobiłam sobie nadziei, mimo że była to czysta znajomość. Myślę o nim, spoglądam na telefon czy może się nie odezwał, chciałabym zapytać co u niego, lecz wydaje mi się że zwyczajnie mnie olał, lub znalazł sobie inny obiekt zainteresowania. Co mam o tym wszystkim myśleć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach