Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dużo znajomych, zero przyjaciół.

Polecane posty

Gość gość

Mój problem wyglada tak,że mam od groma znajomych. Z wieloma osobami jestem na cześć, nie mam z tym problemu. Ale jest jedno ale. Zracji tego że jestem dosc znaną i rozpoznawalną osobą, myslę ze ludzie czesto mnie oceniają, mowią ze jestem np. glupia i nie warto sie ze mną zadawać. W koncu rozmawia sie o osobach, wlasciwie o kazdym. Jakiś czas temu wydawało mi się że mam przyjacioł i to wielu. Codziennie wychodzilam z kimś na dwor, ludzie pisali o mnie pierwsi ale to się zmieniło. Z czasem zaczelam zauwazac ze najwiecej czasu spedzam z dwiema koleznkami, ale niestety nasze drogi się rozeszły. Nie mówię że teraz nie mam z kim porozmawiać bo mam ale sa takie sytuacje, gdzie zawsze to ja proponuję spotkania a wszyscy odmawiają bo "nie mogą" albo mnie wystawiają. Nie mam takiej zaufanej paczki. Osoby ktore kiedyś pisaly do mnie, zapomnialy o mnie. Zawsze ja muszę pisac pierwsza. Jak pytam czemu nie piszą to mówia ze o dlatego ze im nie odpisuję albo odpisuję po dlugim czasie (to prawda bylo tak często). Mam znajomych, a le nie na tyle by ktos sam chcial byc moim przyjacielem. Nikomu nie zalezy na przyjazni ze mną i to ja muszę za wszystkimi biegać. Może ja sobie wkrecilam ze mialam przyjaciol a ich nie mialam? Dodam że jestem często wredna, wyniosła i myślę tylko o sobie i swoich uczuciach ale umiem takze swietnie pomoc i pocieszyc. Lubię gdy ktos mi pomaga i gadam o swoim problemach i malo slucham innych. Nie wiem co zrobic zeby ludzie do mnie lgneli. Sa ludzie ktorzy dzialają jak magnez. A mnie flustruje to ze wokol pelno ludzi a mi wciaz malo i czuje są okropną samotnosc

Gość gość
ile masz lat, czemu znana?

Gość gość
do tego mam tez niskie poczucie wlasnej wartosci, i jestem wrecz uzalezniona od akcpetacji. Po prostu mam duzo znajomych, wiele osob mnie zna, jestem tez w miarę ładna i mieszkam w malym miescie kolo Łodzi gdzie wlasciwie kazdy kazdego zna

Gość gość
masz gg?

Gość gość
nie ale mam emaila mogę podac

Gość gość
to dac ten email to popiszemy? czy nie

Gość gość
ok, podaj

Gość gość
k.kafeteria@wp.pl zalozony do kafeterii

Gość gość
Bo jesteś p******a gosiu.Nie dziwię się ze ma Cię każdy w d***e

Gość gość
jaka gosiu? ha ha

Gość gość
pomoze ktos?:(

Gość gość
jutro sie na maila odezwe.a studiujesz, pracujesz czy szkola jeszcze?

Gość gość
Nadal szkoła, a nie zapomnisz?