Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie ja?

Polecane posty

Gość gość

Nienawidze kolezanki z pracy. Faceci do niej zagadują, zapraszają na randki mimo ze jest zajeta. Zostawiaja jej czekoladki, przynisza ciastka nawet dostawcy. Wkurza mnie to. Do tegoudajetaka milusia

Gość gość
Spadaj zawistna szmato.

Gość gość
Bo ona jest atrakcyjna.

Gość gość
nie bądź zazdrosna, bo to zainteresowanie jej osobą to tylko porządanie a nie szczere uczucia, raczej jej współczuj

Gość gość
Ciesz sie bo taki podryw jest żałosny. Zwłaszcza w wykonaniu zajętych facetów. Pewnie myślą że z*****aja za kawałek ciasta.

Gość gość
buahahahaha... niestety prawda

Gość gość
Zalosna jestes! Moze warto byc milym, usmiechnietym i otwartym? Ludzie kochaja takie osoby. Ja mam dokladnie taka sytuacje jak Twoja kumpela -a jestem kierowniczka! W dzisiejszych czasach ludzie czesto myla pojecia "być miłym" i "flirt". Wyglada na to ze jestes zabuczala i odstraszasz ludzi. Po prostu akceptuja Cie, bo musza.

Gość ja autorka tematu
nie jestem zawistna i zbuczala, poprostu to niesprawiedliwe jestem mila dla kilentow jajuztam pracujelata a nigdy nic nie dostalam,szef traktuje mniegorzej nieliczy sie co ja powiem, a ona ma wszysto na tiptop, wcale nie jest jakas super laska z okladki, umaluje sie dlugie wlosy to robi swoje, ponoc cos tam cwiczy a to moze robic kazdy i nie powinno byc tak, ze ktos sobie popracuje rok i jest zachwyt a ja robie jak osiol i jestem bo jestem i nikt nie zauwaza a wlasnie ja jetsem otwarta, ona czasem jest wrecz smutna i usmiecha sie na sile!!!!!!!!

Gość gość
żałosny temat i żałosna autorka