Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybór samochodu dylemat

Polecane posty

Gość gość

Chyba w życiu każdego z nas jest czasem taka chwila w ktorej zastanawiamy sie nad samochodem ktory wkoncu spelni nasze oczekiwania(choc pulap cenowy jest rozny :D ) . Mysle z te oczekiwania zmieniaja sie z wiekiem no i ja doszedlem do takiego pulapu, w ktorym potrzebuje auta wygodnego, znacznie wiekszego - po prostu męskiego i niezawodnego. Zastanawiam sie aktualnie nad SUVem peugeota, może ktoś ma doświadczenia z ta marką lub modelami tego typu?

Gość gość
Suvy są akurat fajnymi autkami, ale jaki silnik cie interesuje, wyposazenie, moc itp?

Gość gość
z suvów to aktualnie godny uwagi jest ten od peugeota... hmm to chyba 3008 model jest. Oni mają rozsądne ceny, a to auto z dobrymi wynikami w testach bezpieczeństwa. O design też się postarali i super wykończenia ma. No i sprężyste zawieszenie wiec się dobrze prowadzi

Gość gość
ja uwielbiam volvo i przy nim zostanę... ostatnio często myślę o zmianie samochodu, a atak się dobrze składa,że a salonie autogala https://autogala.volvocars-partner.pl/ zbliżają się dni otwarte, pójdę pooglądam, może znajdę coś dla siebie :)