Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Memina

Usunięcie ósemek

Polecane posty

Gość Memina

Witam! Muszę się was poadzić bo nie wiem czy jest sens iść do lekarza. A więc cztery dni temu usunieto mi górną i dolną ósemke. Górna była calą na wierzchu, dolna lekko się przebiła, ale no tal czy siak doktor musiał dlutowac. Obie rany zaszyte. Recepta antybiotyk, ketonal forte probiotyk, coś do płukania. Pierwsze dwa dni były makabra spuchłam jak balon z jednej z strony. Dopiero pod koniec trzeciego dnia opuchlizna znacząco zeszła. Ból cały czas tylko zejdzie ketonal to odrazu boli po 5 godz od zarzycia. Obiecałam sobie, że jak dziď czwartego dnia dalej będzie boleć to pójde na kontrole, ale już sama nie wiem ogladam to miejsce nic tam się nie dzieje ani zsczerwienipne, nie mam żadnej ropy...Czy to normalne żeby tyle dni bolało?

Gość Melona
Jeszcze dopisze, że troche już obawiam brać się tak co chwile tego ketonalu biorę trzy tabletki dziennie lekarz zalecil dwie i to tak przez cztery dni. Czytałam że niszczy żoładek juz mnie pobolewal wczoraj. Wziełam znowu nie wytrzymałam....

Gość gość
Skoro dopiero się przebiła to po co ją usuwałaś? Ja usuwałam popsute ósemki w znieczuleni i nic nie bolało w trakcie ani po.

Gość Memina
Dlatego, że mnie bolała i chciałam się jek najszybciej jej pozbyć z reszta dentysta powiedział, że nigdy by mi do końca ne wyrosły.

Gość gość
Aha ,no to tera cierp!

Gość Memina
Dlatego, że mnie bolała i chciałam się jek najszybciej jej pozbyć z reszta dentysta powiedział, że nigdy by mi do końca ne wyrosły.