Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXcyz

Mam problem jeśli chodzi o kredyt

Polecane posty

Gość XXXcyz

Witajcie, słuchajcie Jakis czas temu zaciągnęłam kredyt w providencie na 2100zl z czego do oddania mam 3,800 jakoś tak, najgorsze jest to ze to jest kosmiczna kwota w porównaniu do tej która pożyczyłam, i tez trzeba spłacać co tydzień. Spłaciłam około 3-4 rat, które wynosiły po 64zl, ale niestety utraciłam prace. W przyszłym tygodniu mam do zapłacenia 320zl (poprzednie raty) które konsultowałam z panią z providenta telefonicznie. Jestem bardzo młoda osoba i jak myśle o skutkach to aż mi się nie dobrze robi. Czy jest szansa aby można to umorzyć? Napisać jakis wniosek do nich? Błagam,pomóżcie! :(

Gość gość
nic nie zrobisz :) możesz jedynie przestać płacić i poczekać jakis rok na komornika.

Gość gość
Jak by tam umarzali to by z torbami poszli.podpisalas umowę to teraz płać.nigdy nie zrozumie tej głupoty ludzkiej.nie ma szans żeby ci poszli na rękę.musisz płacić i koniec, każdemu da ją pożyczkę i dlatego na taki duży procent.

Gość gość
Powiem ci tak, mój znajomy co prawda alkoholik.. ale nie ważne. Też nabrał w prowidencie to go tak załatwili że bez sprzętu gospodarskiego został bo komornik zabrał wszystko, dlatego że tak jak ty nie płacił w terminie i zalegał..a procent rósł.. także ratuj się jak możesz bo z nimi nie ma żartów.