Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość1907

Dieta na śniadaniu i koktajlach

Polecane posty

Gość Gość1907

Postanowiłam wziąć się wreszcie za siebie, stąd mój pomysł na taka diete. Czy dieta w której jadłabym śniadanie na przykład 2 kromki chleba z jakimś nabiałem i pomidorem, albo inne węglowodanowo-tłuszczowe posiłki, a po śniadaniu tylko koktajle na obiad jakiś owocowy a na kolacje np warzywny miałaby sens? Bo węglowodany bym dostarczała, tłuszcze, białka, owoce i dużo warzyw też więc w teori wszystko powinno się zgadzać. Do tego codzienne bieganie po godzinke około. Ewentualnie jakby mnie ssało z głodu to jakieś marchewki przegryźć czy inne warzywo?

Gość gość
Napewno na takiej diecie schudniesz ale pytanie jak dlugo na niej pociagniesz?

Gość gość
W teorii i w praktyce koszmar: potworne niedobory kalorii, białka i tłuszczy, czego skutkiem będzie spalenie mięśni i rozwalenie metabolizmu gospodarki hormonalnej. Tłuszcz jak byl, tak zostanie, w porównaniu do punktu wyjściowego nawet w większej procentowo ilości. Do tego zniszczona skóra, wypadające włosy, kruche paznokcie. Same atrakcje :D "Powodzenia".

Gość Eliza320
Schudnąć się uda tylko co potem? Po powrocie do "normalnego" jedzenia efekt jojo murowany. Lepiej po prostu zacznij jeść regularnie, owoce i warzywa to dobry pomysł, rano polecam owsiankę i dodatkowo iqacai to nie będzie takiego ssania w żołądku bo zmniejszy się łaknienie. Z dietą należy rozsądnie, a na takiej monotonnej długo się nie pociągnie. Lepiej po prostu zmienić nawyki żywieniowe, niekoniecznie robić dietę.

Gość Gość1907
Hmy w sumie racja, dziekuje wszystkim za porady :)