Gość gość Napisano Luty 9, 2018 Nie mogę zrozumieć , czemu myślałem , że Ona mnie kocha, Jej spojrzenia, zachowania odbierałem - kocham Cię , w tym samym czasie była z innym, czyli kochała tamtego. Miał tak ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 Bzdura, ona nie miała nikogo ale się przestraszyła twoich wątków o wstrzykiwaniu kału. Idź się leczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 19-35 bzdura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 A walczyłeś o nią? Być może nie zrobiłeś nic więcej, nic konkretnego by ona wiedziała że z twojej strony to prawdziwe uczucie . By miała pewność. By mogła odejść do Ciebie. Chyba że masz żonę i .. odpusciła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 No wlasnie moze masz zone to odpuscila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 Fakt dotyczący Kubusia a nie bzdura, chce to powtórzyć Eli? Za pierwszym razem nie miała sepsy, na co Kubuś liczył, to chce powtórkę"zabiegu" dla Eli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 19-40 walczyłem , Poprostu się myliłem , bardzo Ją kochałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 19-41 najciekawsze to, że teraz jest z żonatym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 Mądre słowa żona to ta właściwa a sama nie wiem co z tym uczuciem raz jest a za chwilę jego brak tak że związek to coś więcej aniżeli zauroczenie daną osobą to mija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 19:42 Może widziałeś w jej zachowaniu to co chciałeś widzieć. Jak człowiek jest zakochany, to tak się zdarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 Dałeś sie pannie zrobić na szaro ciamajdo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 19-45 nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 Moze miales inna a ona innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 Ja mam tak on myśli ze go nie kocham, odwzajemniałam właśnie te spojrzenia itd bardzo go kocham ale nie mogłam odejść od obecnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 a to Ty byłes po 23 facet albo chciałes ja zaliczyc albo naprawde jest zle w twoim malzenstwie jedno z dwóch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 faceci to jednak sa swinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 Do 19-46 chyba tak było , nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 21-42 nie wiem o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 Kocham Cię M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2018 22-19 nie jestem M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2018 A skąd wiesz ze się pomyliłeś? Powiedziała Ci to ? Czy sam wyciągnąłeś takie wnioski? Wyzwałeś jej uczucia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2018 Nie myliłeś się moja pokoro kochana ,tylko Ciebie kocham,tylko z Tobą jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2018 zatańczymy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2018 https://youtu.be/8Rw8-O7aHd0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2018 https://youtu.be/rB_o2K54Qxc tanczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2018 https://youtu.be/NGorjBVag0I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2018 https://youtu.be/4coWNFetWsw wiedziałam;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2018 nasz pierwszy taniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2018 dziękuję,nie pomyliłeś się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2018 pomyliłam się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach