Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czas nie bedzie na nas czekal

Polecane posty

Gość gość

czy Wam tez tak ucieka dzien za dniem? Wydaje Wam sie ze bylo tyle rzeczy do zrobienia w zyciu a nie zdążycie ze wszystkim

Gość gość
Tak. Czas ucieka coraz szybciej. Mam 30 lat plus a mysle , że już niedługo do trumny. Straconego czasu żal. Ja tak nie chce :(((

Gość gość
Zdecydowanie za szybko. Mam 30 lat i az sie boje a coraz wiecej mlodych ludzi choruje na raka. Boje sie ze nie zdążę spelnic wszystkich marzen

Gość gość
Ja 2 dni temu uświadomiłam sobie że za 6 lat będę mieć 40 i doznałam szoku... Tym bardziej że zatrzymałam się na poziomie 23-24 lat, na tyle się czuję ;-) ciągle mi się wydawało, że jeszcze tyle czasu przede mną, ale on pędzi tak nieubłaganie szybko :-( po dzieciach to widzę dopiero, najstarszy ma 14 lat prawie, a już prawie 180 wzrostu, a jeszcze tak niedawno szedł do pierwszej klasy.. najmłodszy do zerówki już od września pójdzie... Te 6 lat do 40 zleci jak z bicza strzelił, a tu tyle planów, tyle marzeń...

Gość gość
Ja już nie mam żadnych marzeń. Skończyły się wraz z młodością

Gość gość
A ja mam 38 lat i nie mam takiego wrażenia, przeżyłam juz tyle super chwil, a każdy wiek ma dla mnie swoje zalety i za chiny nie chciałabym być młodsza

Gość gość
Ja tez czuje ze sie starzeje mimo ze mam dopiero 30 lat, przez dzieci, niestety. Bardzo żałuję, ze mam dzieci. Niszczą mnie fizycznie i psychicznie. Małżeństwo tak, dzieci nie.

Gość gość
Ja nie czuję się staro wcale. wiadomo, wiem że super młoda juz nie jestem, mam 37 lat, w sierniu będzie 38. ale czuję się świetnie, i choć wiele osob na anonimowym forum nie wierzy zwykle w takie rzeczy - mam teraz lepszą figurę niż 15 lat temu... i jestem bardziej fit, aktywna i pelna energi. chodizmy duzo, ja trochę biegam, łazimy po gorach kilka razy do roku. Mąż ma 38, dziecko 12.

Gość gość
A ja mam 38 lat i czasami mam dość choruje przez co jestem bez Energi wiecznie zmęczona z drugiej strony przeraza mnie co będzie z dziećmi gdy mnie zabraknie.Mam żal do losu ale co zrobic