Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMÓŻCIE!!!!!! Jestem gejem i tata mnie uderzył i chce mnie wysłać na leczenie

Polecane posty

Gość Człowiekjestheteroseksualny
Przestańcie dziekanom wmawiać to, że mogą sobie wybrać orientację, że bycie homoseksualistą/ką to naturalne i nic złego. Homoseksualizm nie jest niczym naturalnym ani dobrym, to dewiacja taka sama jak zoofilia, czy pedofilia. Rozumiem twojego ojca i dziwię się, że wyrzucił to przez drzwi nie okno. Z tym trzeba walczyć i z całą siłą! Homoseksualizm jest obrzydliwym rakiem toczącym społeczeństwo, a każdej i każdemu kto twierdzi inaczej życzę z całego serca tak skrzywionego dziecka jak autor. Idź na leczenie, powstrzymaj się, ludzie żyją na wózkach bez kończyn z porażeniem i są szczęśliwi, a Ty cipeczko jesteś biedny bo tatuś nie zgadza się żeby ktoś walił jego syna w dupę pod jego dachem? Jebnij się w łeb! Dorośnij, zarób, wyprowadź i pogódź się z tym, że żaden normalny człowiek nigdy tego nie zaakceptuje i przestań robić z siebie ofiarę bo ofiarą jest twój ojciec nie Ty!

Gość gość
xD jaki bulwers. Ktoś tu chyna był w dzieciństwie "pluszaczkiem" tatusia :D

Gość gość
Jesteś zdrajcą nie synem, ani facetem ani kobietą! Biedne dziecko tatuś nie pozwala dawać d**y w domu! Ojcu niebieską kartę ! Nogą, dupa, drzwi, radzi sobie biedny chłopczyku złamałeś ojcu życie nie on tobie ! Jesteś dnem podsycanym przez podobne tobie c**y które chcą żeby wszyscy cierpieli jak oni!

Gość gość
gość dziś Ćwierć mózgu, mam dzieci w przeciwieństwie do Ciebie bo dupą nie urodzisz! Boje się w jakich czasach będą żyły moje dzieci! Skrzywionym przez takie coś jak Ty, na szczęście jesteście słabi, rozchwiani emocjonalnie i tchórzliwi, na szczęście są organizacje które pokazują wam gdzie wasze miejsce i wrócicie pod ziemię tam gdzie wasze miejsce.

Gość gość
Przeproś ojca i dorośnij!

Gość Czlowiekjestheteroseksualny
gość dziś xD jaki bulwers. Ktoś tu chyna był w dzieciństwie "pluszaczkiem" tatusia smiech.gif Śmiało mogę tak powiedzieć, tatuś mnie przytulał, zabierał na ryby, na wycieczki, był, zawsze mnie rozśmieszał jak byłem smutny, dbał o mnie, jest i zawsze będzie moim przyjacielem, chyba śmiało mogę powiedzieć, że jestem nawet, nie byłem jego pluszaczkiem. U Ciebie ta relacja ma inny wydźwięk ?

Gość gość
Czemu mizogin? Pomijając prostactwo i język tego Pana, ale obraża gejów nie kobiety!

Gość gość
gość dziś Geje kochają buahahahaha proszę Cie chyba siebie!

Gość gość
bycie homo to dewiacja taka sama jak pedofilia. Polska to normalny kraj