Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozdrowienia dla Żon erolovelasów

Polecane posty

Mid, rzucisz pierwsza kamieniem? :) Uwazam, ze to bez sensu pisanie "mam meza/zone". Jestesmy na tyle kumaci ze podejrzewamy obecnosc malzonka/ki w zyciu danego uzytkownika. Po co ten caly kwas? :)

Gość gość Mid
Nieśmiały, bądź pewien, że na pewno pierwsza nie rzucę. Nic nie pisałam o moim czystym sumieniu. Myślę, że wystarczy sumienie nawet jeśli zmącone, to niezakłamane ;) Proszę nie odczytywać mojego zdania jako jakiejś oceny moralnej tego, co się robi (raczej chodzi o to, jak się do tego podchodzi), po prostu pozwoliłam sobie nie popłynąć z nurtem twierdzenia, że to takie fajne wygłaszać tu tezy o nieświadomych żonach (mężach), jeszcze dodatkowo twierdząc, że ero to było dla dobra życia seksualnego (no to jest już smaczek po prostu ;) ). Ukłony Panom, buziaki Kuszce :)

Gość gość Mid
Endriu Domyślny, Twoja ironia jest zbędna :) Nie znam Cię i nie zamierzałam Ciebie "tykać", jeśli tak to odebrałeś. Zupełnie zbędnie :) Miłego wieczoru :)

Gość gość Mid
Endriu, nie wiem, mogłam w niedzielny ;) Podajmy sobie łapki na zgodę ( 🖐️ ), mam nadzieję, że Twój plan jednak ocaleje, pomimo mojej wypowiedzi na forum internetowym :( ;)

Gość gość
Dumber latała jak suka z cieczką za kobietami z oskarżeniami że latają za wirtualnymi k****ami:D

Gość gość Mid
W porzadku, Endriu, lubię sprawiać ulgę ;) Agenciku 🖐️ ;)

Mid, wszyscy wiemy co tu sie wyczynialo i wyczynia. Po co wiec o tym glosno to mowic(pisac)? Tak, jestem hipokryta. Mialem/mam kontakty czysto erotyczne i przyjacielskie/kolezenskie z osobami z tego forum. I co? Czekamy az wszyscy napisza cos podobnego? W gruncie rzeczy, wszyscy jestesmy hipokrytami. Tak z natury nam latwiej.

Gość gość
Chociaż powstało tu i kilka trwałych związkach o których wiem. Niestety, wszystkie na zgliszczach poprzednich. v Przykre ale prawdziwe

Gość gość Mid
Kuszo, rozumiem. Jestem pewna, że Ty z kolei rozumiesz zgodnie z moją intencją to, co ja napisałam. x A teraz przejdźmy do konkretów: Agenciku, słyszałam o planach :classic_cool: Kusza obiecała mi pikantny raport 😴

21:40 Znam jedno powiedzenie. Jesli masz wybierac miedzy pierwsza a druga osoba, wybierz ta druga. Gdyby nie pierwsza osoba, drugiej by nie bylo... Czy jakos tak... :P

Gość gość
Mid szacun.

Gość gość Mid
Endriu, nie znasz mnie, ale ja zazwyczaj po prostu nie gryzę się w język, jak mam swoje zdanie, bo mi nie zależy :) To wada taka, nic ponad to ;)

Gość gość Mid
Dobranoc, Endriu (ale proszę, nie obarczaj mnie odpowiedzialnością za spadek swojego nastroju, jesteś myślę dużym chłopcem, a dbanie o męski nastrój jest męczące i ja się tym na forum nie zajmuję ;) ). Dzięki Agenciku i gościu :)

Gość gość
A ciąg dalszy może być taki jeśli masz wybierać między drugą a trzecią wybierz trzecią. Gdyby nie ta pierwsza i druga, trzeciej by nie było. I dalej jeśli masz wybierać między trzecią i czwartą... :O

Gość gość Mid
Nieśmiały, nie chwaląc się, chyba umiem używać języka :P x "kafe pu pu pu na mailu" :D

Gość gość Mid
Agent - dzięki, chłopie 😭 Zrozumiałeś bez pudła intencję mojego wywodu. Tak, teraz poczułam ulgę ;)

Mid, pokaz bo nie wierze :P X Gosciu. Jesli zamiana pierwszego na drugiego byla szczera (drugi byl iles lat), sadze ze juz obedzie sie od zmian. Bez zmiany na trzeciego, czwartego, itd...

Gość gość Mid
Nie chciałeś mojego jotpega :D Chyba, że czekałeś na propozycję lub wzięcie Cię z zaskoczenia :classic_cool:

Gość gość Mid
Nieśmiały, no jotpega z językiem jeszcze nie wysyłałam :classic_cool: ;)

Gość gość Mid
Nie wiem, jak Wy, ale ja np. boję się tych w pełni zautomatyzowanych toalet, że mnie nie wypuszczą :(

Gość gość Mid
Kuszko, mam opory przed jotpegowaniem, jestem dość brzydka :) I chorobliwie nieufna 😭 Myślisz, że bez powodu chrzczą mnie tu niektóre aspołecznym dziwadłem :classic_cool:

Gość gość Mid
Agenciku, bo nie poprosiłeś :classic_cool: Nieśmiały, masz rację, cholerka, o tym nie pomyślałam :D To by było :classic_cool:

Gość gość Mid
Tak, ta technika nas wykończy :(

Gość gość Mid
Nieśmiały, i tak nikt się chyba nie nabiera na Twoją nieśmiałość ;)

Gość gość Mid
Kuszko, jeśli to propozycja wymiany, daj mi to przemyśleć ;) (nie cyberkowałam jakoś szeroko, zaledwie kilka osób musiało się zmierzyć z moją fizjonomią, muszę się oswoić ;) ).