Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój przyjaciel przeszedł na islam

Polecane posty

Gość gość

Czy mogę wpłynąć jakoś na jego decyzję, biorąc pod uwagę fakt, że był kiedyś katolikiem, a ja dalej nim jestem? Czy może zaakceptować i dostosować się do wymagań jego wiary i przyjaźnić się jak gdyby nigdy nic?

Gość gość
cała europa przejdzie, ty tez

Gość gość
Znałem turka muzułmanina i nawet pracowałem dla niego. Ma sieć lokali tak zwanych coffe shop w Brighton. Jak tylko pojawiałem się w jego lokalach zawsze miałem darmową kawę i jedzenie jakie chciałem, pomimo że chciałem zapłacić. Bylem nawet w jego domu gdzie sam osobiście przygotował tureckiego kebaba wielkości chleba, naprawdę ok gośc itd. Są różni ludzie i nikt mi nie powie ,że jak ktoś muzułmanin to jest zły, bo lepiej wiem jak jest faktycznie. Pozdrawiam przyjaciela z Brighton i całą ekipe dziewczyn pracowników jego lokali. Jak przypadkiem przeczytają to będą wiedzieć kto pozdrawia.

Gość gość
W Warszawie to muzułmanie są głupi i agresywni, chociaż się mitygują, bo jeszcze nie czują swojej siły nazi-islamistów. W 99% to obcy, ten jeden procent to Tatarzy, ale większość z nich też ma już dosyć tego raka ludzkości czyli islamu. Nawet duchowni, robią to dla kasy np jeden w wojsku, cóż skoro dobrze płacą to odwala robotę, którą nie lubi, sam jest już niewierzący. Znałem wielu muzułmanów i z nimi pracowałem, niestety bywają mili, ale są fałszywi i niewyobrażalnie głupi. Oni nie pasują do Europy, powinni być deportowani.

Gość gość
muzułmanów należy izolować i na każdym kroku dawać im do zrozumienia że nie są u siebie!!!!!!!!!!!!!!!!