Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Historia mezatki co zachcialo jej sie innego

Polecane posty

Gość gość
Najlepszy ten fragment o rozwolnienie:D:D:D

Gość gość
Hehe

Gość gość
To wszystko jakies glupie

Gość gość
Naprawde dostalem rozwolnienia ale to chyba zrzadzenie losu zeby mnie powstrzymac od tego bledu.

Gość gość
Glupie ale niestety to prawdziwe. Czujesz ja? Bo ja nie moge dojsc do ladu i skladu

Gość gość
Zazwyczaj sa sytuacje ze ktos ma romans ale mowi ze nie odejdzie albo klamie ze odejdzie ale jest seks i w ogole. A tu jest inny przypadek.

Gość gość
Napisalabym krotko - jakas wariatka.

Gość gość
ale chłopie...PO KIEGO grzyba to rozkminasz??? Jest sobota, zajmij się narzeczoną i myśl o tym,że zostaniesz jej mężem. Jesteś czysty w tej sytuacji więc lasce twardo dobitnie przy świadkach powiedz S********J DO MĘŻA. Jaki masz problem z nią? pozwoliłeś sobie wejśc na głowę i robi z tobą co chce. Bawi się Tobą a ty siedziesz i myślisz czemu pojechala z mezem na wczasy albo co owiedziala kiedyś tam. Jaki to ma sens skoror z jej strony to tylko zabawa, nie rozumiesz tego? Dla niej to nie ma ŻADNEGO znaczenia bo liczą się tylko i wyłącznie fakty a są one takie,że ma męża a Ty Jesteś zabawką. Obudź się i skończ ten żałosny temat, Idz lepiej do swojej bo ją wreszcie stracisz.

Gość gość
Moze chce miec dwoch na raz na zmiane? Raz jeden raz drugi tak w kratke. W dni parzyste maz, w nieparzyste kochanko-maz

Gość gość
dowartosciowuje cie to, ze ona na ciebie leci,przyznaj się.

Gość gość
A czemu ciebie to drazni?

Gość gość
Nie wiem kto tu sie kim bawi.

Gość gość
A mnie dziwi, że ona nie ma rozwolnienia na widok autora :O Jest taki nudny do porzygania błeee...

Gość gość
Tez mnie to wlasnie dziwi czemu. Przeciez jestem nudny i w ogole. Chcialem zeby bylo normalnie ona ma swojego ja swoja i git. A tak sie nie da z jej strony i nie rozumiem to grzecznie pytam o wyjasnienia. Jej nie spytam bo by sie zaczelo a nie odzywam sie od roku i jak byla w piatek tez nie komentowalem. Wysluchalem i powiedzialem ze nie mam czasu.

Gość gość
Autorze A ja odnoszę wrażenie, że jesteś cipowaty facet, skoro nie potrafisz po męsku tego uciąć. A poza tym jesteś o nią zazdrosny, tak często piszesz o tym, że pojechała z mężem. Masz żal? Nie chciałabym być na miejscu twojej narzeczonej. Jesteś facet bez jaj. Kropka.

Gość gość
Jedno pytanie. A gdyby ona już wcześniej się rozwiodla z mężem, to byłbyś z nią?

Gość gość
Czy ona podoba Ci się jako kobieta?

Gość gość
Poczytaj uwaznie co napisalem.

Gość gość
Gdyby sie rozwiodla to bylbym z nia jesli nie chodziloby jej tylko o bolca i by mnie nie zdradzala. Ale jaka pewnosc jak ktos tak postepuje? Wiec znalazlem inna

Gość gość
Ta kobieta cię kręci, podbudowuje twoje ego, tylko ten mąz..

Gość gość
prowo 0,1/10 🖐️

Gość gość
Teraz juz nie. Moze rok temu zanim pojechala na wczasy po karczemnej awanturze ze ja krece z kobietami. A czego sie spodziewala? Ze bedzie miec dwoch? To ja moge miec 4.

Gość gość
Jak postepowala tak ma. Na wlasne zyczenie. I teraz chce miec spokoj bo sie bede zenil.

Gość gość
A cy ty czasem nie postanowiłeś się ożenić dla zasady, że odmrożę sobie paluszek na złość mamusi:D

Gość gość
Wlasnie tak po zlosci ze mi sie patrzy na bolca wlasnie nigdy tego nie dostanie bo tez jestem wredny.

Gość gość
jesteś kawalerem sporo młodszym?

Gość gość
To co opisujesz jest dziwne , nienormalne .

Gość gość
Ile ty masz lat człowieku? "Patrzy mi na bolca" - jak to wyglada, ze stajesz przed nia i ona sie gapi przez spodnie? Czy jak?:D Jejku, facet, to Jakas dziecinada fatalna ta cała historia:O 9 lat, baba zazdrosna, mężatka, seksu nie było, łazi za toba i gapi na bolca:D, ty masz narzeczona i dalej to sie ciągnie? A narzeczona wie, ze o niej?

Gość gość
No dokladnie tak. Stanela blisko i patrzyla z gory na dol prosto na bolca. I zaczela te swoje wywody. A rok sie nie odzywam do niej

Gość gość
Narzeczona niby nie wie ale chyba cos jej o tym mowia bo zrobila sie podejrzliwa i mnie kontroluje zabrania mi rozmawiiac z kobietami a tak nie bylo