Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzę wam tajemnicę Śmierci

Polecane posty

Gość gość
właśnie jeżeli byłoby coś w tym to właśnie takimi sprawami by się tam zajmował, bo wg ciebie czym - wypasem owiec?? A poza tym wiara w moją intuicję, jest tak jak ktoś wyżej powiedział - tym samym co wiara że ktoś nade mną czuwa u góry. A bo niby skąd ta "moja intuicja" znałąby detale sprawy związanej z dokumentami, czego dotyczy sprawa i co trzeba załatwić. To już szybciej uwierzę w opiekę taty z góry niż w taką doskonałość jakiejś intuicji.

Gość gość
a wiecie co jest najlepsze ?:D , że na starość i tak te wszystkie krzykacze się nawrócą, tak na wszelki wypadek gdyby się miało okazać że tam jednak coś jest po drugiej stronie :D:D

Gość gość
starość od 2020 roku będzie zakazana ustawowo,będzie tylko młodość jakieś 150-300 lat a potem będzie juz tylko siedzenie na kafeterii przez kolejne 800 lat,tak będzie

mozna ich prosic by budzili nas o tej godzinie np o 5 rano

Gość gość
Ja mam czasem takie schizy, że może już nie żyje, bo rozbilem się autem jadąc do pracy, ale nie zdaje sobie z tego sprawy i kontynuuje normalnie jakas projekcje swojej egzystencji, a moja rodzina już mnie pochowała i oplakala. ---------==========cholender, ale ja tez tam mam, np. jade samochodem ale myslę sobie, kurde a jezeli ja przed chwila miałam wypadek i ja już nie zyje ale mi sie wydaje ze jeszcze zyje, takie coś mi nieraz chodzi po głowie, co to maze byc bo kolezanka mówi ze czasami też jej sie coś takiego zdażyło

Gość gość
Ciekawe mówcie coś. ..