Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieLubieTatuazy

Ja współczesne kobiety chcą być traktowane przez mężczyzn?

Polecane posty

Gość brokeninside87
Ja współczesne kobiety chcą być traktowane przez mężczyzn? x normalnie, trafiłeś na idiotkę, było jej te drzwi spuścić na ryj?

Gość gość
autor to jakiś analfabeta, nie umie pisać jakby taki mi drzwi otworzył też bym się wkrfiła

Gość gość
Może to kwestia ogólnego zachowania Polaków? Za kazdym razem jak jestem w Polsce to mam wrażenie, że ludzie są dziwnie podejrzliwi, tak jakby oczekiwali najgorszego od zwykłych przechodniów.

Gość gość normalny
Nie wiem jak chcą być traktowane, ale jako mężczyzna uważam, że należy je traktować jak prostytutki. Dodatkowo uważam, że kobiety za każdą usługę i pomoc mężczyzny powinny płacić. I Żadnych komplementów, kwiatków, prezentów. Zwykła opłata za seks. Gdyby każdy się tego trzymał godzina z fajną laską kosztowałaby 20 zł. W przypadku dziecka alimenty tylko jak ojciec ucieka, ale jak ma kontakt z dzieckiem to babie ani grosza do ręki. Ani grosza.Tylko kupowanie rzeczy dla dziecka.

Gość gość
Ostatnio w Warszawie na Centralnym miałem szybką przesiadkę. Przed drzwiami do wysiadania stało 4-5 takich paniusiek. Pytam czy mnie przepuszczą? One, że też się spieszą. Ok. Jak wysiadały to złośliwie, powoli się guzdrały. Wkurzyłem się i je staranowałem odpychając łokciami i deptałem po butach. Jedna chwyciła się rurek i zablokowała sobą drzwi, więc ją za szmaty i za siebie. A, że ważę 112kg poszło gładko. Wyzywały strasznie. Wsiadłem do pociągu, na który się przesiadałem. Dosiadła się kobieta, koło 60-tki. Okazało się, że stała za mną czekając w kolejce do wysiadania. Przeszła za mną tunelem po spacyfikowanych dziewczynach. Okazało się , że wieloletnia nauczycielka. Powiedziała, ze całe życie uczyła młodzież, że na chamstwo nie odpowiada się chamstwem, a ostatnio już nie wie sama jak postępować. Prawdopodobnie gdybym tych księzniczek nie staranował to nie zdążyłbym na przesiadkę..

Gość gość
Czyj to problem, że tobie się spieszy?

Gość gość
Okazało się, że mój, więc sobie poradziłem. Jest równouprawnienie? Mój problem, że są słabsze?

Gość gość
I gdyby kogoś ciekawiło, dlaczego kobiety w Polsce są nastawione na atak - własnie dlatego. Bo według jakiegoś gnoja to, że ktoś "specjalnie" za wolno chodzi oznacza,że można tą osobę bić/szarpać

Gość gość
powoli się guzdrały a mozna sie szybko guzdrać?

Gość gość
Nie wiem jak chcą być traktowane, ale jako mężczyzna uważam, że należy je traktować jak prostytutki. Dodatkowo uważam, że kobiety za każdą usługę i pomoc mężczyzny powinny płac matce tez mówisz : płać stara k...? bo jak nie to ci nie pomogę?

Gość gość
Matka to matka. Mowa o obcych osobach, ktore cos chca - jak obce kobiety, zona, curka, nauczycielka, dziewczyna

Gość gość
"curka" :D i wszystko jasne

Gość gość
12.27 a inwalidę, albo matkę z dzieckiem tez byś wyp...z wagonu bo za wolno? Czy tylko co młodsze byś szarpał? Prawda jest taka, ze Polacy jako ogół robią sie coraz mniej empatyczni, coraz bardziej bezmyślni, chamscy, prostaccy i egoistyczni. I faceci i kobiety. Ogólnie ludzie łażą jak bezmyslne krowy i sie nie posuną zeby zrobić ci miejsce- ile razy chciałam wysiąć z autobusu, otwieraja sie drzwi a tam niema jak zejść bo ludzie stoja i juz by po tobie chcieli wejść. Ile razy musiałam w takiej sytuacji mówić, czy mam państwu na łeb skoczyć? A druga rzecz to frustracja i ataki agresji niczym nie uzasadnione- coraz wiecej jest osób , które sobie nie radza ze soba, z życiem, dlatego potrafia wybuchnąć nieadekwatnie do sytuacji. Inna sprawa to nie wiem, czy bicie cokolwiek tu załatwia.

Gość gość
Matka to matka. Mowa o obcych osobach, ktore cos chca - jak obce kobiety, zona, curka, nauczycielka, dziewczyna aha, czyli jak twoja 3 letnia córka będzie chciała żebyś jej wieczorem poczytał bajkę (no nie ty bo ledwo czytasz, ale tak teoretycznie załóżmy) to każesz jej zapłacić, a może jeszcze zrobić ci laskę? I jeśli jesteś prymitywnym idiotą , to czemu się dziwisz, że masz g...związki? Kto normalny zechce się z tobą przespać, że o wspólnym życiu nie wspomnę? Po prostu patologia przyciąga patologię

Gość gość
Mnie najbardziej rozbraja w tej historii, że za tym pędzącym i bijącym na drodze kobiety chamem pędziła 60latka tylko po to, żeby się przysiąść i pogratulowac mu odwagi XD

Gość gość
Mnie najbardziej rozbraja w tej historii, że za tym pędzącym i bijącym na drodze kobiety chamem pędziła 60latka tylko po to, żeby się przysiąść i pogratulowac mu odwagi przetarł szlak własną piersią :)

Gość gość
Od dawna nie mam żadnych rycerskich zachować. Nadal przepuszczam w drzwiach, ale całowanie w rękę - nigdy. Dziwaczny zwyczaj, jeszcze z przed ery o wiedzy czym są zarazki i bakterie kałowe. Ze strony młodych dziewczyn często nie słyszę słów "przepraszam" czy "dziękuję".

Gość gość
Na Centralnym peron jest na wysokości podłogi wagonu. Robiły to złośliwie. Dziewczyny atrakcyjne, przekonane, że każdy mężczyzna o nich marzy i w każdy sposób je podrywa, bawią się tym. A tu nagle okazuje się, że ktoś je zrównał z ziemią.

Gość gość
I jeśli jesteś prymitywnym idiotą , to czemu się dziwisz, że masz g...związki? Kto normalny zechce się z tobą przespać, że o wspólnym życiu nie wspomnę? Po prostu patologia przyciąga patologię x jestem bardzo madry i rozgarniety, ty i nie mowie o 3 leniej curce tylko np 30 letniej, widaomo ze trzeba odchowac jakos, ale np jak obca baba cos chce sie sama robi, jak zona chce np zakupy niech sama robi, a moze to ty jestes patologiom pasozytniczom ktora chce tylko od kogos brac i wyzywasz innych jak nie sa naiwni ze sa patologia

Gość gość
Na Centralnym peron jest na wysokości podłogi wagonu. Robiły to złośliwie. Dziewczyny atrakcyjne, przekonane, że każdy mężczyzna o nich marzy i w każdy sposób je podrywa, bawią się tym. A tu nagle okazuje się, że ktoś je zrównał z ziemią. może, ale też nie wiem czy przemoc nie stawia ciebie na tym samym poziomie prostactwa

Gość gość
Bo one myślą macicą. Jak niski sympatyczny gość im powie dziekuję, proszę, to są molestowane. Jak przystojniak je oleje to są obrażone na cały świat. Ścierwa nie warte uwagi. Powinny uczciwie zostać prostytutkami.

Gość gość
jestem bardzo madry i rozgarniety, ty i nie mowie o 3 leniej curce tylko np 30 letniej opowiesz nam coś na ten temat jak będziesz miał już jakąś "rzone albo curke". I kup sobie słownik, będziesz miał zajęcie na parę lat

Gość gość
#13:27. Do czasu. Teraz mają najlepszy okres, ale 30 stuknie i już się zmieni perspektywa.

Gość gość
Stawia mnie na tym poziomie prostactwa, zgadzam się. Jestem człowiekiem, który nie przechodzi obojętnie wobec ludzkiej krzywdy, chętnie pomogę, nie udaję, że nie widzę leżącego. W tamtej sytuacji chwilę czekałem, aż wysiądą, a we mnie się już gotowało. To był impuls. Powiedziałem tylko z drogi, a tą jedną, co blokowała wyjście przestawiłem za siebie, żeby jej nie wypchnąć na peron. Podejrzewam, że gdybym nie poprosił, żeby mnie przepuściły wysiadłbym normalnie.

Gość gość
Podejrzewam, że gdybym nie poprosił, żeby mnie przepuściły wysiadłbym normalnie może, a może nie zycie, ja też spotykam otępiałych staruszków- i nier***awe tłuste baby i prostatowców na krzywych nózkach , którzy zawsze sie rozkraczą na srodku i ani obejść, ani przeskoczyć, a przyspieszenie maja jak ślimak. Co zrobić...

Gość gość
Dobrze zrobiłeś. Problem jest taki, że odpowiednio nieprzytemperowane ego wywala w kosmos. Tak jest z młodymi laskami, faceci włażą im w tyłek(duży błąd), bo myślą, że tylko w taki sposób zaroochają. Nie ma im kto uświadomić, że nie tędy droga. Kobiety nie uderzysz, może cię sprać po twarzy, a ty nic nie możesz oprócz nieśmiałego "nie bij mnie". Byle plaskacz urasta do maltretowania, nawet wzmianka o tym budzi od razu skojarzenia "damski bokser" , a tu tylko chodzi o obronę przed atakiem. Nie piszę, że ja kogoś biję, tylko wytykam jak to wygląda. No i rosną krnąbne dziewczyny, które nigdy nie spotkały się z kontr reakcją na swoje zachowanie przekonane o swojej z******tości.

Gość gość
chamstwo wsrod kobiet jest powszechne

Gość gość
chamstwo wsrod kobiet jest powszechne jako tez i mężczyzn, te kobiety maja ojców, którzy jak widać nie potrafili bachora niczego nauczyć,

Gość gość
matki wychowuja swoje córki

Gość gość
Mam kumpla, który pracuje na CPN i ma czasem dyżury jako pomoc na placu, czyli tankuje gaz, nalewa paliwo. Jako hobby ma tępienie lasek i kobiet z wybujałym ego i jako zasadę im nie pomaga. Była sytuacja, że baba zażądała nawet kierownika. Kierowniczka - kobieta! przyszła i zapytała, czy jest niepełnosprawna? i czy nie potrzebuje do toalety, bo może jej przydzielić pomoc do urwania papieru. Laska odjechała na rezewie :)