Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieLubieTatuazy

Ja współczesne kobiety chcą być traktowane przez mężczyzn?

Polecane posty

Gość gość
matki wychowuja swoje córki chyba u ciebie w patologii, w normalnych rodzinach oboje rodzice uczestniczą w wychowaniu dzieci.

Gość gość
Jako hobby ma tępienie lasek i kobiet z wybujałym ego i jako zasadę im nie pomaga. wow, cel życiowy dobry akurat dla prostaczka, co robi kariere pomocnika na stacji. Nie rozumiesz facet, ze to załosne i to ten sam przejaw prostactwa. Człowiek na poziomie nie ma takiego hobby, nawet jesli kogoś pouczy, albo nawet komuś dosra to nie jest to jego cel zyciowy

Gość gość
i jak ten kmiotek poznaje wybujałe ego u kobiety? tak na oko, czy ankietę robi? Czy jak?

Gość gość
To nie jest prostak, to człowiek godny szacunku. Tępa dzido.

Gość gość
To nie jest prostak, to człowiek godny szacunku. Tępa dzido. gratulacje, już się wydało ze jesteś chamem, co dalej nam zaprezentujesz?

Gość gość
gość dziś i jak ten kmiotek poznaje wybujałe ego u kobiety? tak na oko, czy ankietę robi? Czy jak? U ciebie kretynko widać po pierwszych czterech słowach, że masz wybujałe ego, a jesteś jedynie śmieciem, który nie szanuje ludzi

Gość gość
U ciebie kretynko widać po pierwszych czterech słowach, że masz wybujałe ego, a jesteś jedynie śmieciem, który nie szanuje ludzi dawaj prostaku dawaj, no dalej:D

Gość gość
dziś Czyżby nikt, kto pracuje w takim miejscu nie był godny spojrzenia na wielmożną panienkę? Kobieta z ego: nie mówi dziękuje, proszę. Patrzy na ciebie z góry, nigdy nie poprowadzi small talk, a jak ma się odezwać to robi w taki sposób jakby gadała do goowna i na nie patrzyła. Ja podjeżdżam na jedną stację dość regularnie. Znam człowieka, który tam pracuje już z imienia. Uśmiech i zwykła rozmowa, "co tam Panie Tomku"?.Teraz widzisz różnicę? Tak staram się w każdym miejscu postępować. Zwykła uprzejmość, a nie noc do góry i ubsługuj mnie niegodny, byle szybko

Gość gość
Kobieta z ego: nie mówi dziękuje, proszę. Patrzy na ciebie z góry, nigdy nie poprowadzi small talk, a jak ma się odezwać to robi w taki sposób jakby gadała do goowna i na nie patrzyła serio nie znasz facetów, którzy tak sie zachowuja? a poza tym o ile dzień dobry i dziękuję to kanon dobrego wychowania, o tyle nie uważam, ze nalezy prowadzić zawsze wi wszędzie small talki. Poza tym to ze sie nie zagaduje może być objawem nieśmiałości anie chamstwa. Mój kuzyn tak ma i jest juz od lat dorosły- ostatnio słyszałam od kogoś, że uważa go za prostaka, bo rzadko mówi dzień dobry , a on sie po prostu wstydzi zagadać do obcego. A nie jest i nigdy nie był panienką z duzym ego

Gość gość
kobiety to trzeba traktowac jak szmaty wtedy znaja swoje miejsce nie pyskuja i nie musisz sie starac ani marnowac na jakies bzdurne prezenty ani randki. Wychodzisz z zalozenia albo jej sie podobasz i ci da a jak nie to kolejna kretynka wiec co za roznica. Kto i tak by chcial gadac z kobietami to tak jakbym gadal z psem przez chwile moze to dac jakas satysfakcje ale znizac sie do poziomu jakiejs ameby nie dzieki.

Gość gość
kobiety to trzeba traktowac jak szmaty wtedy znaja swoje miejsce nie pyskuja i nie musisz sie starac ani marnowac na jakies bzdurne prezenty ani randki. Wychodzisz z zalozenia albo jej sie podobasz i ci da a jak nie to kolejna kretynka wiec co za roznica. Kto i tak by chcial gadac z kobietami to tak jakbym gadal z psem przez chwile moze to dac jakas satysfakcje ale znizac sie do poziomu jakiejs ameby nie dzieki. XXXXXX synku, opowiedz nam co jest nie tak w twojej rodzinie, z twoimi rodzicami, ze tak ciebie wychowali?Pochodzisz z jakiejś patologii, czy jak? Starzy pija i się nap..ają?Wychowywałeś się na ulicy?Co jest nie tak,że masz takie g...wzorce?

Gość gość
zycie bys sie zdziwili ile takie cos ma efektow kobiety i tak sa glupie i łykaja kazdy nonsens jak pelikany. A szacunek ? daj sobie siana same nie maja do siebie szacunku to ja mialbym sie wysilac jak kobieta chce bym jej okazywal szacunek to zwykle znaczy ze czegos ode mnie chce akurat i mi bedzie d**e trula przez kolejne kilka dni. Po co mam dawac od siebie cos bo ktos uwaza ze to sluszne i moralne. Zyjemy w epoce ze wlasnie chamstwo prostactwo i prymitywzim rzadza. Kobiety kochaja silnych przystojnych facetow a nie szamranckie pi....i.cccze. Taki swiat prymitywny i brutalny nie potrafisz sie dostosowac twoj problem ja nie narzekam na brak dziewczyn. Malo to na dyskotekach co tydzien kretynek jest co za piwo zrobia wszystko w wc.

Gość gość
14.55 nie czytam tego twojego bełkotu. Współczuję , ze jesteś biedny i że radzisz sobie jak umiesz, bo smutne musisz mieć zycie, pełne żalu i strachu, ze ktoś ci krzywdę zrobi tak albo inaczej. Ten strach strasznie bije z twoich wypowiedzi, może psycholog by pomógł?

Gość gość
hehe ale masz teorie nikt mnie nie krzywdzi mam normalna prace wlasne mieszkanie i samochod w pracy tez robie ze zwyklymi ludkami. Nie odczuwam zadnego strachu wyrzutow moralnych i innych bzdur. Boje sie czasem wysokosci wiekszych ale to chyba normalne. Ale durne babsko zawsze ma swoja teorie :D

Gość gość
hehe ale masz teorie nikt mnie nie krzywdzi mam normalna prace wlasne mieszkanie i samochod w pracy tez robie ze zwyklymi ludkami. Nie odczuwam zadnego strachu wyrzutow moralnych i innych bzdur. Boje sie czasem wysokosci wiekszych ale to chyba normalne. Ale durne babsko zawsze ma swoja teorie smiech.gif to skąd te kompleksy, frustracje i agresja?

Gość gość
a poza tym nie mówimy o tym ze ktoś ciebie straszy, tylko o lęku przed związkiem, czy relacją? Matka była wredna? Puszczała się? Koleżanki w szkole sie śmiały? Co tam sie mój mały złego stało po drodze?

Gość gość
A co jeśli naprawdę co drugi facet myśli tak samo jak ten mizozjėb tylko się tym głośno nie chwali? :(

Gość gość
A co jeśli naprawdę co drugi facet myśli tak samo jak ten mizozjėb tylko się tym głośno nie chwali? smutas.gif myslę, ze wielu jest popaprańców, ale część tylko kozaczy w necie albo przed kolegami co to nie on, a tak naprawdę to chciałby sie przytulić do cycka dobrej miłej dziewczyny, co do pozostałych to myslisz, ze jak ktos jest tak bardzo pop..ony to tego nie widać-wyjdzie wcześniej albo póxniej

Gość gość
ciekawe ile kobiet tak naprawde sra na facetow i trakuje je jako bankomat ? hmm 99%?

Gość gość
Wygląda na to ze chca byc traktowane jak szmaty... oczywiscie muwia cos zupelnie innego, ale zobacz kobieta cie kocha jak ja ponizasz, szmacisz, ostro ****asz, to chyba najwaznejsze dla kobiet byc w******** jak suka, jak zwierze, dlatego chamy maja najwieksze wziecie. mozesz widziec niby ladna mondra kobiete niby ma studia, ale kazda taka cichaczem puszcza sie z dresem, chamem kibolem, bo daja im emocje, emocje dla kobiet to paliwo zycia, one nie kieruja sie logika a emocjami. facet moze byc zly i okrutny byle dawal kobiecie emocje

Gość gość
mnie też jakaś kobieta nie chciałą kiedyś wypuścić z pociągu, wyszedłem drugimi drzwiami :(

Gość gość
Podobała mi się ta opowieść z pociągiem. Mam nadzieję, że przeszedłeś jej w traperach po sandałach ;) Jestem młodą dziewczyna ale, na mnie nikt nie zwraca uwagi, bo mam sporą nadwagę. Takie paniusie traktują mnie jak g.

Gość gość
:D to z pociagiem epickie :D

Uważam, że prawdziwy mężczyzna powinien otwierać kobiecie drzwi lub przepuścić ją chociażby gdy wchodzi do kawiarni. Nie raz spotkałam się z sytuacją że miałam bardzo ciężka walizke wnieść sama po schodach w centrum handlowym i żaden mężczyzna do mnie nie podszedł, a ja myślałam że się przewroce. Mężczyźni w dzisiejszych czasach nie znają dobrych manier, myślą tylko o sobie. Takich trzeba przymusowo wysłać na służbę wojskową, bo niektórzy są bardziej kobiecy ode mnie .

Gość gość
kto ich tak wychował?

Gość gość
Wniosek z tego tematu - jest tyle samo chamskich kobiet, co facetów. Kobiety tylko się tak tym nie chwalą, a panowie są wręcz dumni z tego jak brak im kultury i własne "curki" w łyżce zupy by utopili :D

Gość gość
Polki chca byc zle.traktowane. zobaczcie ile to polek pragnie wrecz byc szmata dla muzulmanina, ktory nawet nie uaza kobiety za czlowieka.

Gość gość
Asiulka100 dziś jak widzisz nie wszystkie kobiety to lubia :( moze faceci sie boja ze im sie dostanie i nie probuja pomoc

Gość gość
OSOBA W WIEKU 25 lat 50% - 15 partnerow seksualnych 25% - 30 p. s. 5% - 50 p.s 10 % - 100 ps. 5% - 2p.s 2-% -1ps. 1% - 0,5 ps 2,5% - 2,5 p.s 0,5% - 0 ps x wniosek? kobiety nienawidza prawikow!

Gość gość
skąd takie dane? :D