Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieLubieTatuazy

Ja współczesne kobiety chcą być traktowane przez mężczyzn?

Polecane posty

Kochani! Z wielką chęcią nawiąże nowe znajomości z przystojnymi Panami. Jestem szalona, ambitna, pełna energii. Gotowa na przygody. Prowadzę bloga i liczę na zdobycie nowych doświadczeń. Nie szukam sponsorów. Jestem niezależną kobieta i nie potrzebuje wsparcia finansowego. Chętny? Zadzwoń, napisz, może poklikamy na skype? Klik w link poniżej i wymienimy się wzrokiem https://www.bronka.pl/wp-content/uploads/2018/01/8.jpg Moje dane niżej: telefon: 697667881 mail: ewa@bronka.pl skype: 1de1fc9f51150020 GG: 64759809 https://www.bronka.pl

Gość gość
To prawda że kobiety czują się tak pewnie że rzucają się z rękami do mężczyzn od tak bo im wolno. Luźna rozmowa ze znajomymi i jedna "dama" o tym że ona nie rozumie jak kobieta może się upić ona by nigdy... Wtrąciłem z uśmiechem że tydzień temu pomagałem cię wtaszczyć z klubu do taxi bo koleżanki nie miały siły. A ta mnie trzask w pysk - nie będziesz mnie oczerniał gnoju, spokojnie stanowczo powiedziałem że jak podniesie jeszcze raz na mnie rękę to jej tak dam w pysk że się usmarka, chwilę potem dostałem znów, ułamek sekundy później dostała tak z liścia że się przewróciła. Mam nadzieję że ta lekcja ja czegoś nauczy.

Gość gość
Kobiety nie są uprzywilejowane ze względu na płeć jak nieraz myślą, dame traktuje się jak dame, idiotkę jak idiotkę a dzifke jak dzifke.

Gość gość
hahahahahhaahhaah

Gość gość
gość dziś Tak trzymać! Czasy się zmieniają. Jest równouprawnienie.

Gość gość
Ales blysnal , a c***a traktuje sie jak c***a , a dzifkarza jaj dzifkarza , frajera jak frajera .

Gość gość
Jakoś nie chce mi się wierzyć, kolejna historia w tym samym tonie i z tym samym słownictwem. Czyżby ten sam autor?

Gość gość
Jako autor opowieści kolejowej mogę zapewnić, że inny autor.

Gość gość
Tacy jak ty chyba rozmnażają się przez pączkowanie (zagadka dlaczego ich przybywa wyjaśniona).

Gość gość
pamietam raz stalem z kumplem w pizzeri przed nami jakies mlode babki, ja niezle wstawiony a babsztyle cos tam swiergocza do siebie ja do jednej z nich posun sie wielorybie:D ( w sumie to byla przecietna dziewczyna :D i z ryjem na nia od razu ona grzecznie oczy w dol i milczy kumpel za chwile wraca z wc, staje w kolejce grzecznie i spokojnie stoi a ta do niego z ryjem ze gdzie sie rozpychasz chamie myslalem ze padne smiechem :D

Gość gość
im gorzej traktujesz kobietę tym większe szanse na związek i seks. Ci najbardziej szanujący kobiety zostają prawiczkami całe życie.

Gość gość
Tak

Gość gość
Kobiety zdobyły sobie w krajach Zachodu przez ostatnie 50 lat dość silną pozycję społeczną. Zajmują wysokie stanowiska, mają wolność seksualną, są niezależne. Zachowanie kobiet ostatnich lat, wyzbycie się delikatności, wszechobecne poczucie bycia ofiarą napaści seksualnych/seksistowskich (np. akcja metoo) powoduje, że trend się odwraca. Kobieta na własne życzenie stopniowo z pozycji osoby równej wraca do tylnego szeregu do roli matki, ofiary, osoby drugiej kategorii, która ma specjalne prawa, ale też niewiele od niej można wymagać. Myślę, że jak tak dalej pójdzie to górną granicą ambicji kobiety będzie nauczanie w klasach 1-3, praca w markecie. Wyższe stanowiska będą tylko dla mężczyzn. Kobieta na powrót bez mężczyzny nie będzie nic znaczyć.

Gość NarzeczonaSkorpiona
Odnośnie tematu, mnie kiedy facet przepuszcza w drzwiach (zazwyczaj dojrzały), jestem mile zaskoczona- to się rzadko zdarza...

Gość NieLubieTatuazy
Przeczytałem temat. Faktycznie wydaje mi się, że ogólnie problem dotyczy Polski, wraz ze wzrostem poziomu dobrobytu, wzrasta u nas poziom chamstwa. Szczególnie wśrod kobiet. Aktualnie pracuje na 3 kontynetach i do Polski wracam raz w miesiącu na tydzień, rozmawiałem z pewną Panią profesor i powiedziała, że chamstwo wśrod młodych kobiet jest większe niż wśród mł. mężczyzn. Powiedziała, że te 20 paro latki, piją palą, przeklinają, w sposób nie kryjący się z tym, w sposób natarczywy i bezczelny promują siebie poprzez zwierzenia o swoim, życiu seksulanym. Ta Pani profesor powiedziała, że jak zwróciła młodym kobietom uwagę aby nie paliły na przystanku to oberwało jej się od KUR.EW. Więc ogólnie to nie tylko moje obserwacje, kobiety w Polsce są coraz gorsze. Natomiast, to jak pytam kogoś o coś na ulicy i ta osoba wygląda normalnie, jest schludnie ubrana, to skad mam wiedzieć, że ma takie patologiczne podejscie do innych osób?

Gość gość
Kobiety za dużo chcą osiągnąć waginą, a za mało głową, a że coraz mniej to działa, stąd ich frustracja. Z tymi aktorkami to było tak, że póki za szparę miały role w filmach to było dobrze. Potem zastąpiły ich młodsze, to frustratki nagle się obudziły, że ktoś je molestował i są wkurzone. Faceci z pozycją jak widzą co się dzieje, olali te młode dziweczki, więc one mając szlaban do aktorstwa też się zrobiły ordynarne. Młode d***** wkurzone na stare, że im psuja rynek i teraz zamiast puszczać się ze znanym aktorem puszczają się z byle kim.

Gość gość
Być może do Polski feminizm wszedł wreszcie na dobre, ale jak w kazdym innym kraju spotyka się z oporem (skoro nawet delikatność jest łączona z kulturą, tak jakby te dwie cechy miały coś wspólnego). Polacy dalej źle traktują swoje partnerki, dalej jest normalnym żeby obrazić obcą kobietę za jej wygląd (poczytaj to forum), dalej nie ma prostego dostępu do aborcji, antykoncepcji czy sterylizacji (w porównaniu do zachodu). Więc kobiety są po prostu złe - to normalne, każde rozwinięto państwo miało okres fali kobiet które były słusznie wściekłe i gotowe na atak, to z czasem mija, tak jak np. w UK minęła fala "ladettes".

Gość gość
W każdym razie, jestem kobietą, w Polsce bywam nieczęsto, ale nawet jak jestem to się z takim chamstwem i agresją nie spotykam ze strony kobiet. Od mężczyzn- zdarzało się. Więc patrzę na to z drugiej strony.

dziś x bzdury, w ten sposób każdy mógły być o coś zły. Ludzie kopali by się i zabijali na ulicy. Dziś zjadłem za tłuste kotlety więc idząc tym tokiem myślenia powinienem atokować wszystkich wokół i wyzywać. To totalna bzdura.

Gość gość
No nie do końca, w komencie kiedy zachodzą duże zmiany kulture na co dzień mają miejsce sytuacje które mogą ludzi irytować. Sam zakładałeś kilka tematów w których marudziłeś, że kobiety nie wyglądają tak jak tobie się podoba i powinny coś z tym zrobić bo może zechcesz się z nimi przespać... xx Jak ktoś ma kontakt z takim podejściem na codzień to tak, ma prawo podejrzewać, że facet otwiera drzwi tylko po to, żeby klepnąć w tyłek. xx Do tego Polacy ogólnie są dość "wredni", za granicą też to wychodzi. Mężczyźni tak samo jak kobiety i to ze wszystkich pokoleń. Dodaj do tego szybko zachodzące zmiany kulturowe i gotowe. xx Jeszcze jedna uwaga - wszystko zalezy od tego jak o ten długopis poprosiłeś

Sam zakładałeś kilka tematów w których marudziłeś, że kobiety nie wyglądają tak jak tobie się podoba i powinny coś z tym zrobić bo może zechcesz się z nimi przespać... x Wybacz ale to już jest totalne kłamstwo !!!! Mówiłem tylko że nie podobają mi się tatuaże. O długopis pytałem bardzo kulturalnie.

Gość gość
Głosujcie dalej na prawicę. Matki polki Haha! Robią z was debilki - zabrali wam antykoncepcję, zabiorą ostatnią deskę ratunku, gdy płód jest uszkodzony, albo życie matki zagrożone. A viadra jest bez recepty w każdej aptece od kilku producentów!

Gość gość
I twoim zdaniem to nie jest czepianie sie wyglądu kobiet? Brałam udział w tamtych tematach, posunąłeś się nawet do sugerowania, że wytatuowane kobiety były rozwiązłe. Tylko, że nie o tym jest temat. xx Sam jesteś przykładem faceta który czuje się upowazniony mieć oczekiwania względem obcych kobiet. Nigdzie nie spotkałam się z takim seksizmem i brakiem szacunku do kobiet jak w Polsce - tylko, że tam panowie uważają to za "zaczepki" i "podryw". xx Już samo to, że Polacy narzekają na "sztuczne" uśmiechy urzędników w UK czy innych krajach Europy wiele mówi o tym jaki dużo osób ma stosunek do serdeczności i uprzejmości

Pozatym nie wiem po co przekręcasz moje słowa. Nie powiedziałem, że wygląd kobiet nie podoba mi się bo chciłbym się z któąś przespać, tylko do długosystansowej relacji ciężko mi znaleźć kogoś kto spełnia moje wymagania.

Gość gość
Pisałeś wyraźnie, że cię to odrzuca fizycznie. To nie jest przekręcanie, tylko twierdzenie, że ktoś powinien zastanowić się nad swoim wyglądem bo może przestać pociągać cię seksualnie. xx Dziękuję, że podajesz przykłady tego podejścia o którym mówię :)

To nie jest przekręcanie, tylko twierdzenie, że ktoś powinien zastanowić się nad swoim wyglądem bo może przestać pociągać cię seksualnie. x :O Przeciez to absolutnie normalne, ciekawe czy Ty była byś przyciągnięta do kogoś bez zębów, w butach upapranych błotem i z winem w reku.? x Pozatym Twoje gadanie o złości kobiet jest bez sensu. Zycie społeczne rządzi się pewnymi regułami i koniec. x posunąłeś się nawet do sugerowania, że wytatuowane kobiety były rozwiązłe. Tylko, że nie o tym jest temat. x tamten temat był podsycany przez fanatyków tatuaży, wielu ludzi (moze nawet Ty sama) podszywało się podemnie aby mnie upokorzyć i wykazać moją głupote, stad mam stały nick. Ja nie pamiętam abym coś takiego napisał, ale skoro Ty pamiętasz tak dobrze może sama napisałaś to w moim imieniu?

Gość gość
Nie, tamten wpis o którym mówię był Twój, spod Twojego nicka, chyba nawet pierwszy wpis tematu. Juz raz się wykręcałeś to wstawiłam linka i cytat. Mogę zrobić to znowu :) xx To o czym mówię, ta "złość" miała miejsce kiedyś w większości krajów. Bo włąśnie był opór socjalny przed zmianami, zmiany weszły na dobre i wróciła kultura. W Polsce problemem może być to, że nigdy nie był to specjalnie kulturalny i uprzejmy kraj. xx Wreszcie - z ludźmi z winem w ręku w południe po prostu się nie umawiam. Nie zakładam tematów "nie róbcie tak bo nie będę was chciała". Sam fakt, że takie daleś porównanie też dużo mówi o tym jak widzisz kobiety które po prostu ci się nie podobają. Jesteś dokładnie typem faceta który jest przyczyną takiego ogólnego chamstwa. xx Może odniesiesz się też do tego, że ja jako kobieta mam dokładnie odwrotne doświadczenia?

Jesteś dokładnie typem faceta który jest przyczyną takiego ogólnego chamstwa. x Nienawidzisz mnie bo skrytykowałem Twoje kochane tatuaże i tyle. Dyskusja z Toba nie ma sensu. Ty nie znosisz krytyki jestes kobieta, ktora potrafi zniszczyc ludzi ktorzy sie z nia nie zgadzaja i dobrze o tym wiesz. KAzda minimalna krytyke odbierasz jako atak i czujesz sie zagrozona. To kobiety jak Ty sa producentkami agresji

Gość gość
Aż westchnęłam na głos - to nawet nie jest temat o tatuażach. Podaję ci kolejne przykłady dla których kobiety mogą się tak zachowywać. Powiedziałam kilka razy, że z punktu widzenia kobiety to my spotykamy się z czestym chamstwem. To kompletnie ignorujesz bo nie potrafisz na to odpowiedzieć.