Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrywanie męża, taniec z innymi na imprezie ...

Polecane posty

Gość gość

Ciekawe jak wy to spostrzegacie... jesteśmy ponad 10 lat parą od niedawna małżeństwem, jestem teraz w ciazy poczatkowej oboje chcielismy dziecka. Na imprezie typu bal oprocz wspolnych znajomych byla podobno kolezanka z pracy, ktora zalotnie puscila tanczac obok oczko do mojego meza i widziala ze to widze perfidnie sie usmiechajac, nastepnie maz korzystajac z bufetu ona podeszla w tym samym czasie po trunek zagadajuc (bezczelna) wiec ja podeszlam poprpsilam meza o zrobienie herbaty ona do mnie zeby zle o niej nie myslec, a ja powiedzialam ze nie na miejscu bylo to oczko ona wyparla sie ze to nic znaczacego, maz ze ja zazdrosna jestem i siary mu narobilam pozniej sie z nim poklocilam o nią i szla a on specjalnie do niej oczko puscil wiec wylalam mu kieliszek ktory trzymal oczywiscie juz pijany... co o tym myslicie? Porady

Gość gość
ale d**ek

Gość gość
Ponioslo cie i to nawet bardzo Nic takiego sie nie stalo W domu trzeba bylo o tym porozmawiac

Gość gośćmagnat
Fakt narobiłaś siary. Nie twierdzę ze on i ona byli bez winy, ale mogłaś zwyczajnie powiedzieć ze jak chcą sobie oczka puszcza to droga wolna i wyjść do domu.

Gość gość
Dodam, że po tej rozmowie przy bufecie wyszlam do toalety, wracam a oczywiście widzę jak tańczą (za ręce). Mąż zdziwiony, że ja zła jestem itd itp...

Gość gość
I o to chodziło, pokłóciłaś się z męzem :D to pojdzie do innej a ty jeszcze w ciąży więc jesteś aseksulana dla niego :D Koleżanka dopieła swego a ty jesteś głupia :)

Gość gośćmagnat
A inna akurat będzie go chciała jak będzie musiał becelować alimenty. Ogarnij się dziecko :):):)

Gość gość
Zazdrosna jesteś i troszkę Cię poniosło, ale ja pewnie zareagowałabym tak samo. Bezczelna baba podrywa obcego męża. Lafirynda jakaś, że robi to na Twoich oczach i jeszcze się cieszy z tego i udaje niewiniątko. Twój mąż też nie zachował się dobrze, że z nią tańczył. Strasznie bym się wkurzyła jakby mój facet tańczył z inną babą nie pytając/nie informując mnie o niczym. Niedobrze się stało.

Gość gość
Jesteś p******a, naprawdę. Robić awanturę o żarty, taniec na imprezie? Idź do psychiatry, kobieto. Smycz mu jeszcze złóż i klapki na oczy, żeby świata poza Tobą nie widział, a za każde spojrzenie w bok? Baty!

Gość gość
Masz świnie, nie męża. Upokorzyl Cie.

Gość gość
Pohamuj emocje, np. widząc ich tańczących razem- zignoruj to i tyle. Gdy ta baba się do ciebie odezwie, bądź dla niej miła, ale przy zerowej inicjatywie z twojej strony. A z mezem porozmawiaj w domu na spokojnie!!!, powiedz, że sprawił ci przykrość, jesteś w ciązy , żle się czujesz i to jest taki moment w waszym zyciu, kiedy ty potrzebujesz jego wsparcia, jego zachowanie sprawiło ci przykrość, zdenerwowało cię....nie rozumiesz go, nawet jeżeli ta kobieta jest dla niego nikim. Jako jego żona i matka jego dziecka masz prawo żadać od niego szacunku. I temat zostaw, zobaczysz, co on zrobi.

Gość gość
a ja się cieszę, jak widzę inne kobiety, którym mój mąż imponuje. Wiem, że jest mu ze mną dobrze, nawiasem mówiąc, mocno staram się dobrze trzymać i być dla męża atrakcyjna. Zawsze wtedy patrzę na jedną i drugą i powtarzam w myślach, nie dla psa kiełbasa. I rzeczywiście, mój mąż też się z tych zalotów później ze mną śmieje.

Gość gość
Niską samoocenę masz, pracuj nad tym. Zazdrość odstrasza facetów, więc nie zdziwię się, gdybyś właśnie ułatwiła tej kobiecie zdobycie swojego męża.

Gość gość
Gość 18:09. Aseksualna w ciąży- to zależy jak się w tej ciąży wygląda. Ja po za brzuchem byłam szczupła i mojego męża bardzo to kręciło - do tej pory mówi, że jak byłam w ciąży to miał cały czas na mnie ochotę i nie rozumie facetów którzy uważają że kobieta w ciąży jest aseksualna . Co do tematu - to rozumiem że jesteś w ciąży i możesz trochę zbyt emocjonalnie reagować. Generalnie powinnaś poczekać z pretensjami do powrotu do domu. Twój mąż też nie powinien tak postępować, ale generalnie taniec za ręce z inną kobieta to nic strasznego (Ja tylko nie toleruje takich tańców przytalanców i dość zmysłowych- inne mój mąż może sobie tańczyć).

Gość gość
No skoro twój mąż to gołod***ec to rzeczywiście przepraszam :D Każda ciężarna jest asuksualna dla mężczyzny a że 18.40 cię mąż pieprzyl w ciąży to znaczy tyle że chciało mu się j***c a nikogo innego pod ręką miał :)

Gość gość
bo każdy facet to świnia...wiem coś o tym

Gość gość
19:47. Mnie mąż nie pieprzy i nie pieprzył dupku. Przestań pierdolić głupoty.

Gość gość
Najwyrazniej to się podobało mojemu mężowi, bo ona nic złego nie zrobiła w jego oczach tylko i wyłącznie ja czepiam się wyolbrzymiam przesadzam etc. Najlepiej byloby pewnie patrzec jak mąż tanczy i ktos puszcza oczka i nawet nie skomentowac... i dziś na złosc pojechal gdzies z kolega 7 h już go nie ma... ja się nie odzywam...

Gość gość
nie pieprzy cie? współczuje mu, hahaha :D niedługo nie wejdziesz do kuchni gotować obiadki bo rogi ci się nie zmieszczą :D

Gość gość
No ciekawe gdzie pojechał :D bardzo ciekawe :D

Gość gość
Znacie to powiedzenie "mężczyźni kochają zołzy"? Coś w tym jest. Te najgorsze jędze, które trzymają faceta pod butem mają najlepiej, a te co siedzą cicho to.. siedzą i czekają, tak jak autorka, aż pan i władca łaskawie wróci do domu. Bardzo dobrze że zwróciłaś "koleżance" uwagę o to oczko a za taniec powinnaś mu strzelić w głupią gębę.

Gość gość
Gość 22:23. Ale trzeba mieć ubogie życie seksualne, żeby o tej porze "siedzieć" na kafeterii, zamiast uprawiać seks. Na ale przecież Ty seksu nie uprawiasz tylko pieprzysz.....glupoty do tego. Pozdrów Renie. Autorko posta: nie czytaj co poniektórych komentarzy bo się tylko nakrecasz. Piszą to sfrustrowana ludzie, którzy mają nieudane życie. Naprawdę taniec to nic wielkiego- Twój mąż nie może tańczyć z inną kobieta? (oczywiście nie mówię o przytulańcach). Puszczenie oczka - to też nie jest wielka sprawa (a o miał jej powiedzieć- nie puszczam do mnie oczka bo mam żonę?). A ze musię podobalo ze ktoś do niego oczko puscil - pewno go troche to połechtało (a co Ty bys robila gdyby kolego puscil do Ciebie oczko - zrobiła mu awanture?). Nie powinnaś tak emocjonalnie do tego podchodzic, ochłoń trochę i porozmawiaj z nim na spokojnie - nerwy to nie jest dobry doradca. Te wyjście z kolegą to przegięcie fakt, ale spróbuj z nim porozmawiać dlaczego wyszedł zamiast rozwiązać konflikt. Musicie się nauczyć rozwiązywać konflikty bo jak dziecko przyjdzie na świat to niestety ale może ich być więcej.

Gość Arti

Zero szacunku zachował się jak ... 

Gość Gość

Nic specjalnego się nie stało a ty zacznij sie leczyć z zazdrości bo nie będzie dobrze w waszym małżeństwie.