Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Totalna niemoc

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Jestem tutaj bo totalnie nie wiem jak sobie poradzić. Mam 19 lat, pomyślcie sobie, młoda, głupia, nie wie co to problem w życiu. Może i tak jest. Od jakiegoś czasu straciłam jakiekolwiek chęci do uśmiechu, nie mam siły, energii, wieczną i wielką ambicję zastapilo mi lenistwo. Mam chłopaka. Od roku. Jest kochany, cudowny, taki ideał. Super, prawda? Marek ma koleżankę, najlepsza przyjaciółkę. Kinga go buntuje przeciwko mnie, chociaż nic jej nie zrobiłam. Wiecznie podkłada kłody pod nogi, mówi ze Marek jest ślepy będąc ze mną, że zasługuje na kogoś lepszego. Doslowna Femme fatale z niej, kobieta modliszka. Jestem zwykła, prosta,normalna dziewczyna, nie oczekuję nic wielkiego, chce tylko spokoju i czystego sumienia. Kinga mówi na mój temat nieprawdziwe plotki. Czuję się bezradna bo nie wiem co zrobić w takiej sytiacji. Na własny, dobry wizerunek pracuje od lat, oczywiście Marek jest po mojej stronie. Aczkolwiek sytuacja z Kinga nie daje mi spokoju, wtssala ze mnie całe szczęście...Nie musicie mnie pocieszać ani doradzać, dziękuję, ze jest tutaj ktoś, kto mnie zwyczajnie wysłucha...

Gość gość
Poczytalem i Marek jest głupcem utrzymując jeszcze z nia kontakt. Ciebie przytulam i całuje w czułko :)