Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Aneczka555

Ciągłe zmęczenie

Polecane posty

Otóż mam 16 lat, i problem tkwi w tym, że mimo młodego wieku ciągle jestem zmęczona i nie mam na nic siły.....a zauważyłam że problem pojawia się w ciągu dni szkolnych. Otóż wstaje wczesnie rano, nie mam siły ani ochoty by zwlec się z łóżka, ide do szkoły i w stresie (tak niestety jestem osobą przejmującą się wszystkim) i znudzeniu przeżywam 7-8 godzin. Wracam do domu, jem obiad, odpoczywam i musze sie zabrac do nauki, lecz nic z tego, mimo wczesnej godziny mój mózg nie jest w stanie niczego przyswoić a ja nie mam siły nawet na najzwyklejszy spacer, a co jest zabawne, to to że nie ma szans na krótką drzemke, po prostu nie ma szans bym zasneła. I tak moja dieta jest w porządku,staram się sypiać co najmniej 7h, robiłam badania i wyszły wręcz znakomicie, podejrzewam, że to może byc przyczyna stresu. Rozmawiałam z moim rodzinnym o tym, dał mi skierowanie do psychologa i kazał "pić meliske".... A psycholog???? Hmmmm z tym tez słabo, nic nie pomaga tylko przez całe spotkania każe mi samej prowadzić monlog.... Nie bardzo wiem co mam robić, bo przecież nie mg tak dłużej ciągnąć :/ Jeśli macie jakieś porady, będe wdzięczna :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować