Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc1w33217u777u

Mój mąż mnie zdradza?

Polecane posty

Gość gosc1w33217u777u

Jestem w 7 miesiącu ciazy.Mój mąż jest dla mnie idealny. Cały wolny czas mi poświęca,rozpszieszcza ,spełnia wszystkie zachcianki.Jest bardzo opiekunczy.Szukając ostatnio drobnych w jego portfelu natknęłam się na zdjęcie obcej mi dziewczyny.Powiedział ze nie wie skąd to zdjęcie, że caly czas portfel nosi przy sobie......kazał mi sobie do głowy nie dobierać. Mówił , że mając romans raczej by zdjęć w portfelu nie nosił....Nie daje mi to spokoju

Gość gość
Ja zdradzam zone , ale zdiec nie nosze , esy wymazuje itd itp

Gość ja_Dyzio
co chwilę mam to samo, czyli parkując auto w różnych częściach Warszawy załatwiam różne sprawy w urzędzie skarbowym albo w urzędzie gminy, najgorzej jest w Śródmieściu, parkuję auto na godzinę, opłacam w parkomacie i po godzinie wracam do auta i z daleka widzę, że za wycieraczką , na całe szczęście nie mam mandatu ale jest 50 lub 100 papierków z wizerunkiem rozebranych kobiet, normalnie świecą gołymi duupami i vaginami oraz niczym nie zasłoniętymi tzytzkami , więc wyjmuję te papierki spod wycieraczki i szukam śmietnika ale śmietnika brak a nie chcę śmiecić na ulicy, zatem papierki wrzucam do schowka w drzwiach auta i jadę dalej a kolejne parkowanie kończy się podobnym znaleziskiem za wycieraczką, ostatnio pół kilo takiej makulatury wyrzuciłem do kontenera, więc obstawiam, że ten Twój 'bardzo porządny chłopina' zwyczajnie z roztargnienia wrzucił taki papierek z widokiem prostytutki do portfela i cała tajemnica rozwiązana !

Gość gość
Dyzio, ale to nie była ulotka tylko zdjecie. Autorko badz czujna. Moze to zdjecie wsunęła do portfela kochanka, bez jego wiedzy, a jemu udało sie zachować zimna krew, kiedy to odkryłaś i po prostu mu sie udało tym razem.