Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baby w pracy. Co myslicie

Polecane posty

Gość gość

Jestem mloda osoba ,pracuje z ludzmi starszymi od siebie o okolo 15 ,20lat. Dogaduje sie z nimi,zartuje jest ok. Podchodze do siebie z dystansem. Jest jedna babka ktora niestety zamiast powiedziec o czyms co jej we mnie nie pasuje(nie jest kierowniczka a zwraca uwage o prace ) gada o tym po katach myslac ze takie gadanie sie nie rozejdzie po personelu. Kiedys jej powiedzialam delikatnie ze o wszystkim wiem i przynajmniej moglaby mi powiedziec to co jej sie nie podoba. Pracuje z nia na jednym dziale i latam jak z piorem zeby jej dogodzic. A i tak zle. Ostatnio zaczela mowic ze nie biore nadgodzin ze wole miec wolny weekend lub jakis inny wolny dzien niz sobie zarobic i ze kogos tam mam na utrzymaniu a nie chce zarobic kasy. Powiedziala to wlasnie w weekend kiedy ja mialam wolne,mnie nie bylo j kogo innego sie musiala czepiac. Przymykam na to oko ale wydaje mi sie ze jest to zwyczajne wtracanie sie w czyjes zycie. Jak myslicie?

Gość gość
Standard pracując z kobietami. Nie przejmuj się nią, co ją obchodzi co robisz w weekend.

Gość gość
Ze nie mam kasy , ze kogos tam utrzymuje. Co jest kompketnie nie prawda. Mam kase na tyle zeby nue pracowac 30 dni w miesiacu dzien w dzien bez wolnego.moze zle uwazam

Gość gość
Olej. Ja wychodze z zalożenia ze w pracy z reguly nie ma przyjazni. Kobiety lubia plotkowac i znajdowac sobie "ciekawe" tematy. Najlepsze co mozesz zrobic to nie komentowac i robic swoje. Niech gadaja, co ciebie to obchodzi :)

Gość gość
Miej ją w nosie i tyle.

Gość gość
Powiedz jej ze stac Cie na to zeby miec czas, a nawet weekend wolny. Zamknie ryj albo bedzie dalej gderac. Ja bym tego tak nie zostawila. Zbyt wiele w zyciu przeszlam i doszlam do pewnego etapu gdzie nie pozwolilabym gdyby ktos mnie ewidentnie obrazal. Wzielabym ja na slowko i zapytala o co chodzi, czy ma odwage mi powiedziec i czy na prawde ma tak nudne zycie zeby dorysowywac swoja historie obcym osobom. Zrob cokolwiek. Nie pozwol sobie na takie traktowanie!! Nie musicie sie lubic ale akceptowac niestety tak.

Gość gość
Wszędzie pełno szmat, u mnie też.

Gość gość
00:13 nic ujac nic dodac. Prawda!:)

Gość gość
Baby w pracy takie sa. Wscibsie ciekawskie interesuja sie tym co nie potrzeba.odrobic osiem godzin panszczyzny i do widzenia

Gość gość
powiedz ze jesteś prostytutką a w weekendy dajesz dooopy jej staremu i synowi z laską w bonusie

Gość gość
ewentualnie nie "powiedz" tylko jakos zasugeruj. serio ci mówie przekrec to na swoją strone bo jak sie taka kooorfa do ciebie przyczepi to będzie z ciebie chciała zreobic ofiare. fakt faktem że możesz miec na to wyjepane ale z czasem podłączą sie inne koorfy żadne rozrywki twoim kosztem a jak sie rozbestwią to se z ciebie zrobią faktycznie koorfe i o ile szefostwo dojdzie do wniosku że to z pozytkiem dla wydajności to tez cie tak bedzie traktowało. wynika to stąd że wiekszośc ludzi to kooorfy. kooorfa koorfe koorfa pogania.

Gość gość
od samej góry do samego dołu same kooorfy. duże koorfy małe kooorfy średnie kooorfy męskie kooorfy kooorfy za kase kooorfy za stanowisko, kooorfy za dobre słowo, kooorfy za poczucie przynalezności do grupy bądź instytucji. najlepiej byłoby to kooorestwo wytepic ogniem i butem ale że w policji i władzach też same kooorfy to niestety kooorfa c***ja zrobisz

Gość gość
a i ty pewnie też jesteś nieuświadomiona kooorfa i jak sie nadaży okazja zeby przrucic uwage na kogo innego to sama z chęcią zaczniesz jeździć i zachowywac sie jak ta koorfa która cie gnębi. wszyscy jesteście piertolone kooorfy i c***j wam te kooorefskie dooopy

Gość gość
Masz racje same wredne pisssdy:) ja autorka podchodze na lajcie do ludzi i nie mam zamiaru po nikim jezdzic:)a to ze jestem prostytutka i sobie dorabiam po godzinach to juz zdazyli powiedziec w pracy za plecami. Tylko dlatego ze duzo znajomych do mnie przychodzi pogadac posmiac sie przez chwile . I tego tez nie moge bo gadaja ze same dziadki do mnie przychodza i ze nic nie robie tylko gadam. Chociaz staram sie robic tak zeby bylo dobrze. Masakra!