Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kłamiecie, że kochacie a chodzicie do innych facetów?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego kłamiecie, że kochacie a chodzicie do innych facetów?

Gość gość
a wy dlaczego kłamiecie, że kochacie, a chodzi wam tylko o dziewictwo?

Gość gość
Chodzimy he a niby który taki otwarty na relacje, bo kochamy za to jednego a za coś drugiego a do trzeciego to bym się przytuliła a czwartemu usiadłla na kolanka a piątemu loda zrobiła a szóstemu musztardę zwaliła itd. hee ;))

Gość gość
Nie chodzi o dziewictwo, chodzi o prawdę. A przez takie zakłamane ku*wy jak ty normalni faceci się zabijają. To wy się powinnyście zabijać zakłamane ku*wy. Nadal nie rozumiecie dlaczego was nikt nie chce, bo kłamiecie.

Gość gość
Chodzi o dziewictwo, bo tylko po to bierzecie śluby, sami jesteś cie zakłamanymi k*****i, obspermione *****cze. Normalny mężczyzna prędzej by sobie uciął, niż tknął dziewicę!

Gość gość
Jesteście zakłamani ku*wami przez które normalni faceci się zabijają.

Gość gość
No jesteście, jesteście, a chodzimy do innych, bo tylko aseksualny mężczyzna potrafi kochać dziewicę! Dla seksu każdy powie, że brzydzi się tym ohydztwem, a potem wychodzi szydło z worka i stąd tyle młodych dziewic ma pogrzeb co roku.

Gość gość
Jesteście zakłamanymi ku*wami przez które normalni faceci się zabijają. To wy się powinnyście zabijać a nie niszczyć życie normalnym facetom.

Gość gość
Pewien facet pytająco zadał takie pytanie?Pewnego wieczoru zapytał..,,Jak by ci się podobało,gdybyś pieprząc się z kimś czuła jego wielkiego k****a?''Odparłam że wolałabym wtedy czuć jego ,,wielką miłość''.Czy wam coś to mówi'''?

Gość gość
no to przecież sie zabijają. głupio wam iść na pogrzeb dziewicy, która nie wytrzymała bycia śmieciem z dziurą dla mężczyzn? powinniście sobie obcinać te ohydne narzędzia poniżenia i je zeżreć

Gość gość
jakbym była facetem, to bym się zapadła pod ziemię wiedząc, że mam w gaciach coś, co odczłowiecza drugą osobę

Gość gość
Oczywiście nie można generalizować. Nie wszyscy płci męskiej są tacy. To wiem na 100% bo jestem mężczyzną. A co do kobiet to niewiem

Gość gość
tylko dziewica na żonę, a potem masz jak sam plujesz na dziewictwo! Za to powinno się na rękach nosić!

Gość gość
8:30 A ja wiem, że wszyscy są, bo po coś mamy te penisy ;-) jakby ich nie było, to życie nie miałoby sensu ;-)

Gość gość
tylko dziewica na męża! owce zboczuchy!!!!!!!

Gość gość
nawet owca wie, że dziewica

Gość gość
A ja nie miałam a ni k****a wielkiego ani miłości z jego strony );

Gość gość
Jesteś dla mnie nikim cwany podły lekarzyku. Już niedługo skończy się twój raj i zrobią z tobą porządek.

Gość gość
I innych cwaniaków też się to tyczy.

Gość gość
Tak to jest jak się wymienia na młodszy model. Młodsze modele nie kochają dziadków tylko ich kasę. Jak tu ktoś cały czas pisze; wasze durne wybory.

Gość gość
jestem inhibitorem MAO i mi zazdrościsz mały gleju

Gość gość
Cwane sku*wysyny

Gość gość
To przez was się malują farbują i robią się sztuczne i brzydkie.

Gość gość
Jak będziecie chodziły do innych facetów i rozbierały się przed nimi i dawały dotykać to wasz partner: 1.Zabije siebie (bo stwierdzi że wolicie innego faceta od niego i nie zależy wam na nim) 2.Zabije tego faceta (żeby was już więcej nie dotykał) 3. Będzie was mniej szanował lub wogóle (bo stwierdzi że go nie kochacie i będą przez to kłótnie lub rozwód). Są też inne opcje. On wam tego nie powie, ale podejrzewam, że już było za dużo samobójstw przez to. To dotyczy tych bardziej czułych facetów. Przecież lekarz to lekarz więc co za różnica jakiej płci. Dlatego dla bezpieczeństwa kobiety do kobiet. To dotyczy badań. Nie sytuacji nagłego ratowania życia i operacji.

Gość gość
To masz odpowiedź kocha ta która nie zdradza..twoja tylko Cię kocha żadna inna ja mam słabość do mężczyzn widać to po moim zachowaniu nie umiem ukryć zakochania mam z tym problem trafiam na niewłaściwych,wtedy muszę uciekać lub sami uciekają...Dlatego zawsze bałam się wejść w relacje z mężczyzną bo i tak prędzej czy pòźniej by mnie zostawił a ja bym cierpiała , dlatego robiłam wszystko aby do tego nie doszło po prosu grałam niedostępną a w rezultacie jestem w tym b.słaba i nie wszystkie kobiety nadają się na kochanki ..spróbowałam i to mnie dużo kosztowało oj dużo , straszne jest to gdy poznajesz faceta jego ciepło a potem buch na łeb kubeł zimnej wody chcesz więcej i więcej ale nie dostajesz ..już nie mogę nawet o tym pisać boli tak cholernie że aż skręca .

Gość gość
gość dziś Do pkt 3 - przecież wy przestajecie szanować kobiety z chwilą, gdy pomyślicie o ich majtkach, więc co za różnica? :D

Gość gość
jestem inhibitorem monoaminooksydazy frajerzy

Gość gość
Za dużo kobiet już zniszczyłeś perfidnymi sposobami (przymusem badania, strachem śmierci poprzez chorobę) kłamco pie*dolony. Za dużo związków niszczysz. Masę kobiet zdobyłeś perfidnymi sposobami. Taki jesteś perfidny maczo. Często żyje się dłużej nie wiedząc o chorobie. Wprowadzasz zakłamanie i sztuczność. Możesz się zabić maczo pie*dolony. Nikt nie będzie po tobie płakał.

Gość gość
A później inni mężczyźni nie chcą kobiet które oddają się innym.

Gość gość
Często żyje się dłużej i bezstresowo nie wiedząc o chorobie. Co stres tylko pogłębia to wszystko.