Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bradd

Kobietki, pomóżcie

Polecane posty

Gość Bradd

Witam, Was drogie Panie, nie jestem orłem w relacjach damsko-męskich, także potrzebuje waszej pomocy... Wczoraj na instagramie wysłałem do nieznajomej " ;) ", po czym ona odpisała: "Hmmm (i taką buźkę, która myśli).. Chciałbym ją mówiąc w prost poderwać, dodam iż nie znamy się, ona i ja studiujemy na tej samej uczelni, lecz na innych kierunkach. Ona jest 2 lata młodsza ode mnie. Pozdrawiam Was gorąco, czekam na odp :)

Gość gość
Nikt za Ciebie życia nie przeżyje, nie jesteś postacią z Simsów. Bierz d*pe w troki i sam się naucz podejścia do kobiet, metodą prób i błędów, samodzielnie wypracowany indywidualny styl się ceni.

Gość Bradd
Bardzo mi na tym zależy, nie chce tego zepsuć :(((

Gość gość
Napisz do niej co u niej, że kojarzysz ją z uczelni i tak dalej

Gość gość
12:19 Najpierw trzeba zepsuć, by się nauczyć, niestety tak to już działa ;]

Gość Bradd
Boję się, że zostanę wyśmiany wśród znajomych.... :( Albo napisz coś typu: ZNAMY SIĘ? i co jej odpisze? mozemy sie poznać to ona napisze, że niee i tyle w tamcie..... Nie chce tego zepsuć

Gość gość
Nie koniecznie trzeba zepsuć. Moim zdaniem idzie podejść do drugiej osoby tak by nie zepsuć nic ale trzeba pokazać szacunek i chęć poznania a nie ********* Zagadaj do niej co u niej, jak się czuje, co lubi. Tak kiedyś robiono i działało. A brakuje teraz takich mężczyzn. Mój tak mnie poderwal, z całego tlumu tych napuszonych facetów on był normalny, nie nachalny, chciał poznać mnie a nie moje ciało, wszystko z czasem

Gość gość
Napisz coś w typie "hej, wiem że się nie znamy choć widujemy się na uczelni gdzieś mijając się ale to chyba nie problem? :) co u Ciebie słychać? "

Gość gość
Pisząc do niej minke mogła pomyśleć że jesteś jak inni co chcą poderwac i przeleciec albo że czekasz aż ona napisze bo sam nie umiesz

Gość gość
Nie rozumiem po chuj piszecie takie j****e posty trolowane

Gość gość
Drogi Bradzie Pitcie Postąpisz prawidłowo wysyłając jej zdjęcie Twojego gó\wna. W ten sposób pokażesz kto ma dominującą naturę. Uwierz mi, kobiety lubią dominujących facetów ;)

Gość gość
Autorze, myślę, że podchodzisz do tego zbyt serio. Co ma być, to będzie. Jeśli będzie Cię chciała poznać, to będzie utrzymywać z Tobą kontakt, a jeśli nie - to żadna siła jej nie zmusi, by dalej tę znajomość ciągnąć. Nie spinaj się tak, wrzuć na luz. Kobiety nie są głupie i od razu wyczuwają, jakie kto ma intencje. Wiem, że chcesz się postarać, by dobrze wypaść w jej oczach i opinii, ale nie graj przed nią kogoś, kim nie jesteś lub nie zachowuj się tak, jakbyś połknął kij od szczotki. Luz, to podstawa. Weź tę znajomość z uśmiechem na ustach, a nie - z dłońmi spoconymi ze stresu. Ona Cię nie zje. A nawet, jeśli sobie nie przypadniecie do gustu, to są przecież inne kobiety. Na niej jednej świat się nie kończy. Autorze, na początek, jeśli chcesz, podepnij się pod małe kłamstewko, że wpadłeś na jej profil przez przypadek/wspólnych znajomych/upublicznione komentarze na którymś z fanpejdżów (tylko nie pisz, że ją uważnie śledziłeś!), czy coś podobnego, skojarzyłeś sobie jej twarz, więc postanowiłeś, że napiszesz...

Gość Bradd prawdziwy
Racja, dzieki Wam za porady.. jednak kobiece myślenie to kobiece myślenie, a zdjęci tego g****a to jakas p********a c***a wstawiła nie ja.