Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RuszamyWDrogę

Prawo jazdy 2018

Polecane posty

Gość RuszamyWDrogę

Hej .Czy jest ktoś kto zdaje egzamin w tym roku?Przed czerwcem..Ja zdaje.

Gość gość
Ja musze kupic rower i zdaje podobnie na pilota :))))

Gość gość
Ja zdaje. W sumie zaczęłam prawko w 2014. Kurs zaliczony ale teorii nie zdałam dwa razy. Potem wyjechałam za granicę i nie miałam jak tego skończyć. Teraz mam dłuższą przerwę więc muszę wykupić kilka godzin i zapisać się na egzamin i chce to jeszcze skończyć przed czerwcem.

Gość michalinawozniak
Hej Mam 20 lat, ale jakoś nie potrzebowałam prawka. Jednak zabieram się teraz, bo chyba będę potrzebowała własnego samochodu, bo autobusy są coraz gorsze, a pociągami nie wszędzie mogę dojechać. Przeczytałam ten artykuł : http://ciekawostki.mazury.pl/dobre-szkoly-jazdy/ i wybrałam swojego instruktora. Oby mi i wam się udało :D

Gość gość
Polecam www.cskrozped.pl. Bardzo fajnie prowadzą kursy na prawo jazdy, mili instruktorzy, konstruktywne uwagi, no ja bardzo dobrze wspominam czas, kiedy u nich się uczyłam – polecam. :)

Gość gość
Ja właśnie mam dylemat czy zapisywać się na kurs czy kupić prawko z offshoreidcardscom...moja koleżanka ma z tej firmy i gdyby mi nie powiedziała co i jak to nie zorientowałabym się, że to kolekcjonerska wersja...wygląda mega!