Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EgositaPo30stce

Uważam, że ona na mnie nie zasługuje i już!

Polecane posty

Gość EgositaPo30stce

Trudno w życiu trzeba być egoistą. Ja jestem przystojny, wysportowany, dobrze zarabiam, elegancko się ubieram. Kobiety się mną interesują, już nie raz miałem sceny zazdrości. Jej też nic nie brakuje, ale już mi kiedyś ktoś powiedział delikatnie ,że stać mnie na więcej! Jestem egoistą i dupkiem, ale wolę spędzić zycie z przepiękna kobietą, niż z średnio atrakcyjną szarą myszą. Musiałem z siebie to wyrzucić, teraz proszę o publiczny lincz.

Gość gość
Popieram cię.

Gość gość
Masz rację, tak czyń:)

Gość gość
Przeciez widac że to kobieta pisała. Syfne prowo -10/10

Gość gość
Raczej biseks 10/10;)

Gość gość
Jesteś świadomy siebie, to dobrze. Jeśli chcesz mieć piękną lalkę-wizytówkę u boku, znajdź sobie taką. I nie baw się ludźmi.

Gość gość
Popieram ale nie wierzę w tę twoją idealność. Widać ze tak nie jest bk gdyby tak było nie pisałbyś o sobie tutaj.

Gość gość
Piękna lalka może być inteligentna i mądrą kobietą, tłuste maszkarony i głupie stworzyły stereotyp głupiej ładnej kobiety, kompleksy mając bardzo silny wpływ na kształtowanie percepcji, jak widać.

Gość gość
A kto ci broni i zatrzymuje przed poznaniem łądniejsze madrzejszej i bogatszej. Bo jak narazie to tylko gadasz ze moglbys miec lepsza chlopie jak facet mowi ze moze sobie kupic lepsze auto to je kupuje a nie biadoli po portalach co to on nie moze.

Gość gość
Glupia moze być i ładna i brzydka. Ale przewaznie jest tak ze raczej piękna mądra to wyjątki.