Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inteligent woman

Katolickie trolle na facebooku

Polecane posty

Gość Inteligent woman

Czy tylko ja miałam ten problem. Już wytrzymać nie szło. Wiecznie udostępniali jakieś treści z katolickich stron, a to był październik to o różańcu, coś pro-life i inne głupoty, to jeszcze bym zniosła, ich tablica, ich sprawa, ale jak zaczęli mnie oznaczać w tych katopostach i dołączać do jakiś grup modlitewnych itd miarka się przebrała, wywaliłam ich z facebooka. Czy tylko mi się to trafiło. Ktoś miał podobny problem?

Gość gość
po co to tu piszesz? chcesz akceptacji? ja ci jej nie udzielę! spadaj

Gość gość
Nie jestem zakompleksiony, dlatego nie mam FB 🖐️

Gość gość
g****o wiesz o wierze __ nam to dynda poganko

Gość gość
Tez to mam. Prawdziwa wiara polega na modlitwie przede wszystkim w sercu, na osobistej relacji z bogiem a nie na pokaz jak faryzeusz pokazywać wszystkim” patrzcie jaki jestem święty”

Gość Inteligent woman
Piszę tylko prawdę. Poza tym nie rozumiem po cholerę tak się afiszujecie z waszą wiarą? Nie widziałam żeby jakiś ateista udostępniał co godzinę "nie wierzę w Boga" i po cholerę oznaczacie niewierzących? Po co dołączacie do jakiś gównogrup modlitewnych? Jak zrobicie kupę też o tym napiszecie? A może piszcie o każdym waszym pierdnięciu. Jak dobrze, że już nie jestem katoliczką. Jesteście chorzy od tego waszego fanatyzmu.

Gość gość
Jak zrobicie kupę też o tym napiszecie? A może piszcie o każdym waszym pierdnięciu." jestes kupą gnoju debilko