Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ból żołądka

Polecane posty

Gość gość

Witam was, 2 lata temu byłem na gastroskopii ktora wyszla srednio : przepuklina rozworu, refluks, nadzerki, zapalenie przelyku typu b. W pazdzierniku tego roku podwyzszono mi dawke do 2 tabsów ortanolu rano, nic mi nie bylo pierwszy raz czulem ze zyje. Na sylwestrze troche przesadzilem ze wszystkim. Zaczelo mnie kłuć pod lewym zebrem i promieniowalo do lewego barku a oprocz tego bol w klatce. I wtedy wlasnie powrocily moje epizody nerwicowo lękowe zaczalem czytac na tym cholernym necie co to moze byc.. Pomyslalem ze moze zawal lub woda w plucach. Odwiedzilem lekarza przepisal dexilant i zirid zaczalem brac. Od tamtego momentu czyli juz miesiac niemilosiernie boli mnie zoladek, ulewam jak dziecko, odbija mi sie co chwile a jem tyle co kot naplakal bo czuje sie pelny. Czuje ucisk w nadbrzuszu boli mnie zoladek przy chodzeniu i oddychaniu. Budze sie rano z bolem zoladka i lękiem. Calymi dniami mysle o tym bólu im bardziej mysle tym on jest wiekszy, czytam na necie o rakach i psychicznie jest ze mna coraz gorzej, mam wszystkie objawy wszystkiego do tego to spięcie wszystkich miesni. Gastroskopia za miesiac.. Nie wiem jak to psychicznie wytrzymam bo powoli zaczynam myslec zeby zegnac sie z zyciem..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować