Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrosny.

Polecane posty

Gość gość

Facet zazdrosny o kobiete. Czy to znaczy, że kocha ja.

Gość gość
nie zawsze, częściej oznacza, że jest psem ogrodnika :)

Gość Aniaklklklk
Rozumiem że to ty jesteś tą kobietą a ten facet jest zazdrosny oże masz tylu klientów.

Gość gość
Czyli?

Gość gość
ilez to bylo juz psow ogrodnika

Gość gość
Tak, ja jestem tą kobietą, ale to prawdziwa historia. Ktoś napisał, że On może być psem ogrodnika zgadza się, ale raczej psem który na baby leci..

Gość gość
Zazdrosny nie oznacza ze kocha tylko intetesuje się a to jeszcze nie miłość

Gość gość
Może być pies 2 w 1.

Gość gość
Ale już ponad 3 lata się interesuje. I nic z tego nie wynikało. Nie chce zrobić kroku do przodu. Sam napisał tak....

Gość gość
A czemu pies ogrodnika akurat a nie jakiegoś innego. Albo kot.

Gość gość
Czy zazdrosny kocha?

Gość gość
zazdrosny gdy boi się że ją może stracić

Gość gość
20.30 nie kocha

Gość gość
Z mężem jestem już siedem(małżeństwo nie cały rok) lat i ciągle jest zazdrosny. Wiem, że mnie kocha nie jest chorobliwie zazdrosny ale, hmm w sumie to miło po tylu latach wiedzieć, że jest się dla kogoś wyjątkowym.

Gość gość
Mnie kocha. Idzie na latwizne i chce Cie miec w zasiegu reki "jakby cos". Proste!

Gość gość
20.58 Stare panny i dziewice nie powinny się wypowiadać.

Gość gość
Zazdrość jest uczuciem które występuje u ludzi z kompleksami nieczującymi sie w pełni wartościowi.Nawet w Wikipedii pisze i nie tylko,że zazdrośni ludzie mają niską samoocenę,niestety :-D

Gość gość
Ale brak zazdrości to brak uczuć do drugiej osoby. Pozwoliłabys by twój facet zatańczyl, z atrakcyjniejsza kobieta niż ty, czy miałabyś to w d***e?

Gość gość
Do gość 21.06.Bardzo prosze przeczytać książke lub artykuł na temat zazdrości i wtedy dowiesz sie czy osoba pełnowartościowa bez kompleksów jest zazdrosna o partnera a zwłaszcza o taniec,pocałunek,rozmowe lub dotyk.Okazuje sie,że NIE. Zazdrość nie jest uczuciem dotyczącym tylko sfery związku. Osoba która jest zazdrosna ma niewłaściwy pogląd na temat SWOJEJ OSOBY i dlatego we wszystkim doszukuje sie podstępu i zdrady.Człowiek zazdrosny odczuwa złość jak : innym ludziom wiedzie sie dobrze,jak inni ludzie w jego obecności śmieją sie z wesołych wydarzeń w ich życiu,jak w pracy lub szkole komuś wiedzie sie lepiej,jak partner/rka rozmawia z osobą przeciwnej płci,lub z nią tańczy itd.itd.Zazdrość to uczucie związane ze WSZYSTKIMI SFERAMI ŻYCIA.Jeśli ktoś jest zazdrosny to wcale nie oznacza,że kocha partnera.Tą emocje musi zbadać psycholog.Czasem bywa,że zazdrośnik chce mieć władze i kontrole nad partnerem bo czuje sie słaby i nie chce go stracić ,dlatego jest zazdrosny.:-D

Gość gość
Nie ma miłości bez zazdrości!

Gość gość
co za pseudopsycholog się tu wypowiada :O zazdrość jest zupełnie naturalna w zwiazku pomiędzy partnerami.. i nie ma nic wspólnego z poczuciem własnej wartości. Kochając chcemy mieć partnera na wyłączność dlatego czujemy się zazdrośni kiedy on poświęca swoja uwagę komuś innemu. Miłość jest zaborcza, zawsze była i zawsze będzie. Jeśli ktos nie jest cociaż minimalnie zazdrosny o partnera, to nie miłosć tylko przyjaźń..

Gość gość
21.32 Mądre słowa

Gość gość
21.32 Dokladnie. Jakbym pozwila mężowi na taniec z inną (nie mówię o rodzinie) ale np na imprezie, to wiadomo co by ponyslal. Ze mam go w d***e...

Gość gość
Taniec z inną to coś złego? Może wasi faceci obmacuja obce baby i stąd ta zazdrość? A co jeśli facet jest tancerzem zawodowym? Przerażajace jesteście. Jak i wszyscy zazdrosnicy.

Gość gość
Jeden czy dwa tańce z inną to nic zlego, ale ciekawe czy nie byłabyś zazdrosna gdyby twój facet zostawił cie przy stole samą i cały wieczór bawił się z inną ;)

Gość gość
Czemu od razu w skrajnosc wpadasz? Widać że jesteś zszdrosnica bo ja nic o olaniu kobiety nie napisałam na cały wieczór.

Gość gość
gość dziś Zazdrość jest uczuciem które występuje u ludzi z kompleksami nieczującymi sie w pełni wartościowi.Nawet w Wikipedii pisze i nie tylko,że zazdrośni ludzie mają niską samoocenę,niestety smiech.gif xxx nawet w wikipedii? :D lol wikipedia to tak rzetelne źródło informacji jak Super Express i Fakt. Nawet ja za chwilę mogę napisać artykuł na wikipedię i też wszyscy uwierzą w to co tam napiszę? :D

Gość gość
Dlatego, ze nikt normalny nie jest zazdrosny o jeden taniec, co nie zmienia faktu że zazdrość występuje w każdym związku z mniejszym lub większym natężeniem. Nawet pozornie w ogóle nie zazdrosna osoba w końcu może w wyniku jakiejś sytuacji poczuć sie zazdrosna. Np kiedy facet cię oleje i cały wieczór będzie rozmawiał z twoją koleżanką, a ty bedziesz podpierać ściany. I to nie są skrajności, bo ludzie są różni i zdarzają się różne, nawet i skrajne sytuacje.

Gość gość
Do gość 21.32.Niestety za mało wiesz o systemie wartości człowieka który przy zaburzonej strukturze wpływa na rozwój uczucia zazdrości.Powtarzam raz jeszcze.Człowiek zazdrosny to osoba silnie zakompleksiona mająca skrzywioną osobowość. Zazdrość nie dotyczy tylko związku z partnerem.Zazdrość to uczucie które przenika na wszystkie sfery życia.Jak ktoś jest zazdrosny o partnera to jest także zazdrosny o to,że::: jego kolega ma fajne koleżanki i kolegów a on nie ma,że jego matka poświęca więcej uwagi ojcu niż jemu,że babcia dała bratu lepszy prezent niż jemu,że kolega w pracy dostał premie a on nigdy .:-D Zazdrość to uczucie silnie powiązane ze stanem naszej osobowości i z wydarzeniami w dzieciństwie.:-D

Gość gość
nawet w wikipedii? smiech.gif lol wikipedia to tak rzetelne źródło informacji jak Super Express i Fakt. Nawet ja za chwilę mogę napisać artykuł na wikipedię i też wszyscy uwierzą w to co tam napiszę? fff wszyscy to raczej nie, tylko idioci