Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Specyficzne podejście koleżanki

Polecane posty

Gość gość

Gdy rozmawia ze mną albo z naszą paczką jest milusia przesympatyczna, bardzo lubię jej ironię bo jest to ironia kąśliwa a jednocześnie nie obrażająca nikogo, natomiast schody zaczynają się w pisaniu internetowym mimo iż ta osoba non stop przebywa na portalu wrzuca dosyć dużo zdjęć i postów w tygodniu bo jest to ok.4-6 przy moich 1 lub 2 to jest dla mnie dużo po prostu, ma ogrom dodanych znajomych, i ogromną liczbę obserwujących profil. Jednak napisać coś do niej i doczekać się odpowiedzi to szanse są minimalne, dlatego wymyślimy z kolegą ze te pytania będą trochę prowokacyjne takie grające na sentymentach i wartościach którymi się w życiu kieruje wtedy przynajmniej odpisuje co jakiś czas. A mi zawsze zależy na utrzymywaniu więzi nawet z osobami których już nie mogę zobaczyć na żywo przez dłuższy czas, dlatego koresponduje wciąż z ok. 10 osobami, i ta współpraca jakoś się układa, odpisują jak ktoś bliżej mieszka to i czasami się spotka jeszcze.

Gość gość
Skup sie na tym co tu i teraz i poznawaj nowych ludzi, ale nie w sieci ... zyj realnie. Co cie obchodzi ktos, kto ci nie odpisuje na portalu? hehhehe