Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Endriu89

Dlaczego ona milczy? (czyta moje stare maile))

Polecane posty

Gość Endriu89

Witam. Poznałem dziewczynę z dzieckiem (jest wolna) Ona z Rosji, ja Polak mieszkający w Londynie (często odwiedzam PL co 2 miesiące) Mieliśmy się spotkać, nie przyszła, milczała 3 tygodnie i cały czas milczy ale... ona czyta moje maile te nowe i te stare (mam w gmail apliację streak). Wątek ma 54 maile a był przez nią czytany około 644 razy w ciągu miesiąca. Mielśmy się teraz spotkać w jej stronach.. sama zapytał kiedy będę i to wiele razy.. na 3 tygodnie przed spotkaniem zamilczała.. mimo to pojechałem i będąc już tam dawałem jej znać, że jestem.. zero odzewu.. mimo to ona wciąż czyta moje stare maile no i te nowe oczywiście. Napisałem jej, że jeśli nie chce mieć ze mną kontaktu to niech mi to napisze wprost bo nie wiem co się dzieje.. nadal zero odzewu.. Wczoraj napisałem pożegnalnego maila.. odczytała i nie odpisała.. Kocham ją i w tym mój problem.. dlaczego ona milczy i czyta moje maile, które mają po 9-10 miesięcy? Co o tej sytuacji myślicie?

Gość gość
Woli twoje maile od Ciebie. Daj sobie z nią spokoj

Gość gość
A dlaczego nie pomowisz z nią osobiście? Kazdy glupi by się zorientował że wam komunikacja szwankuje i ona biedna nie czyta twoich maili. Sam nie wyczułeś że coś jest nie tak? Telefonu nie nasz zyjesz w średniowieczu? Ktoś ci glupi kawał zrobił jak widać z tymi mailami