Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sądzicie?Dziewczyna ze mną zerwała, dzisiaj napisałem jej zyczenia

Polecane posty

Gość gość

na walentynki, na co ona odpisała tylko "dziękuję za życzenia:)". Tzn. ,że już nie ma szans na powrot?

Gość gość
jak zerwala z toba to mogla to zwyczajnie przez grzecznosc odpisac. Jak dziewczyn zrywa to raczej pozamiatane. Ale w sumie złudzenia nic nie kosztują. Nikt nie broni zaprosci ja jakiegos dnia na kino moze bedzie miala slabszy dzien i sie zgodzi.

Gość gość
Jest 10 środek tygodnia na pewno śpi.

Gość gość
9:38 Pochwal się co tu wypisujesz swojej lubej.

Gość gość
Odebrałabym to jako oschłą formę "podtrzymania" kontaktu. To znaczy: Ty do niej napisałeś, a ona, chcąc być w porządku, po prostu - podziękowała. Gdyby nic nie odpisała, to byłoby to równoznaczne z niechęcią do Ciebie. Odpisała, więc uważa, że tak było trzeba. I nic poza tym. Nie wiem, czy jest sens dalej utrzymywać kontakt, tym bardziej, że nic Ci więcej nie odpisała (na przykład: "Dziękuję za życzenia, Tobie również życzę tego samego. Co u Ciebie? Jak mija Ci dzień?"), nie dążyła do ciągu dalszego. Ty robisz sobie nadzieję, a ona, może, nie chce, byś już do niej pisał. A nie wypada odburknąć na życzenia, unieść się gniewem lub złym słowem. Jeśli ona nie będzie pisać do Ciebie, tylko Ty będziesz ciągle dążył do choćby jednego SMS-a, to wiedz, że nic z tego nie będzie. Ona potraktuje to jako narzucanie się, nieporadność z Twojej strony. Podziękowanie jest zawsze miłe, ale nie musi świadczyć o wielkich rzeczach, przełomie w kontaktach. Zostaw tę sprawę swojemu rozwojowi. Ty już nic nie rób. Czas na jej ruch...

Gość gość
też uważam że taka forma to tylko grzecznosciowa jest bo nie wykazala jakiegokolwiek dalszego zainteresowania a wiadomosc byla krotka i bez zadnej woli rozwiniecia rozmowy/dalszego kontaktu.

Gość gość
A sorry, bo nie napisalem dokładnie bo nie wyswietlil mi sie caly sms. Odpisała " dziękuje za zyczenia i wzajemnie :)" To cos zmienia?

Gość gość
Autorze, ten dopisek niczego nie zmienia. Mało tego, brzmi to tak, jakby sama nie umiała dopisać swoich życzeń, tylko podpięła się pod Twoje, na "odczep się". Gdyby napisała coś więcej, zadała pytanie: "co u Ciebie?", na przykład, to inaczej takie coś by wyglądało i to "wzajemnie" można byłoby przejść. Widać by było, że zależy jej na dalszym kontakcie. Cóż, z grzeczności dała Ci odpowiedź, życząc tego samego, i tyle. Jak pisałam wcześniej - jeśli nie będzie sama do Ciebie pisać, znaczy, że nic już nie będzie z Waszej dalszej znajomości. Wszystko się skończyło wraz z miłością. Może na Święta lub urodziny będzie pisać z życzeniami, ale to też wątpliwe. Ty będziesz się starał, a ona - nie. Przecież, na logikę, to nie ma sensu. Będziesz robił sobie tylko nadzieję, karmiąc uczucie do niej, kiedy ona - będzie poszukiwać następnej miłości. To nie ma sensu, naprawdę. Kumpelskie SMS-y z życzeniami już nie przerodzą się w to, co było dawniej. Ale, jeśli chcesz, czekaj teraz na jej ruch. Niech ona się wykaże, postara...

Gość gość
No niby tak, ale kumplom raczej nie sklada sie raczej zyczen na walentynki, wiec to "wzajemnie" nie daje zadnej nadziei?

Gość gość
Być może jest tak, że Twoja była dziewczyna życzy Ci nowej miłości, stąd to "wzajemnie". A poza tym - jeśli coś ktoś komuś życzy, to wypadałoby życzyć tego samego. Może mówiąc/pisząc innymi słowami, ale sens życzeń będzie taki sam. Autorze, Ty już zrobiłeś swoje. Nie oczekuj cudów, ale nie pisz do niej już pierwszy. Jeśli będzie jej na Tobie zależeć, to wyśle Ci nawet pustego SMS-a, tłumacząc się potem, że to przez pomyłkę. Myślę jednak, że ona już nic do Ciebie nie czuje, a chciała być miła, odpowiedzieć na wiadomość.

Gość gość
WTF po chxxxxja napisałeś te życzenia. Dobrze ci teraz? Frajer

Gość gość
a co jej napisales? i kiedy zerwala?