Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajomość. wawa

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wykształcony, zadbany, żonaty mężczyzna przed 40 pozna Damę subtelną, świadomą swoich wad i zalet, pragnącej we wstępnej fazie znajomości rozmowy, wyżalenia się, zwyczajnie szczerości. Możemy pisać o wszystkim i o niczym, bez ingerencji w życie codzienne. Nic na siłę, swoboda i dobre samopoczucie najważniejsze. Kontakt tylko przez maila pawelwawka@interia.pl

Gość gość
spadaj SZMELCU!

Gość gość
Autorze- kryterium "żonaty" już na wstepie eliminuje Cię z kręgu moich zainteresowań :P

Gość gość
A ja napisze, facet jest przynajmniej szczery a to ważna cecha, którą widać niewielu potrafi docenić.

Gość gość
Zgadzam sie z przedmówczynią. Szczerość to podstawa każdej relacji. Zobaczymy jak będziecie piszczały krytykantki po kilku latach małżeństwa gdy wasze półówki roztyją się od piwa i chipsów. Życie mam jedno i nie będe go marnowała na zadowalanie knura!!!

Gość gość
A ja do Ciebie napiszę ale wieczorkiem.

Gość gość
Dla mnie za daleko do Warszawy. :(

Gość gość
Wolę żonatego z klasą niż samotnego małolata z długami. Pisałam z kilkoma i nadrzędna cecha to ich przyrodzenie. Spotkałam się z dwoma, którzy zapewniali o swych męskościach a tymczasem kilka ruchów i guma pełna. Sami zadowoleni a gdzie ja??? Nie, zdecydowanie dojrzali. Wiedzą jak sprawić aby Kobieta poczuła się Wyjatkowa. Nie wszyscy of course...

Gość gość
Mam takiego w domu od 22 lat. Żre co mu w łapy wpadnie, żłopie piwsko, mecze, koleżkowie, wszyscy zapasieni jak świnie i swoich flaczków od lat nie widzieli. A ja potrzebuje od życia czegoś dla siebie. Szkoda, mieszkam dość daleko. Ale pogadać nie zaszkodzi :)

Gość gość
Spotykałam się kiedyś jako mężatka z takim żonatym.... a teraz jest moim mężem. :)

Gość gość
gość dziś - czyli dwa małżeństwa "po drodze" diabli wzięli hehe

Gość gość
Widocznie tak miało być skoro nasze drogi zeszły się. W pewnym wieku przestajesz już myśleć o zyskach a zaczynasz kombinować jak sie dobrze ustawić by nie stracić. Serce nie sługa, kochamy sie i jest Nam Cudownie razem. Życzę każdemu takiej milości i nie tylko w Walentynki.

Gość gość
gość dziś diabli to weszli do ich małżeństw jeśli zaczęli szukać na zewnątrz. Nie ma sensu tkwić w czymś tylko na papierze.

Gość gość
gość dziś - jak to było naprawdę, to musiałyby się wypowiedzieć ich "drugie połówki" bo PRAWDA to zawsze leży "gdzieś po środku" hehe.

Gość gość
Coś na rzeczy być musiało jeśli szukali a teraz są parą. Osobiście życzę im szczęścia. Tez mam ochotę uwolnić sie od zbędnych zobowiązań.

Gość gość
13.38-Tez mam ochotę uwolnić sie od zbędnych zobowiązań. v Odnoszę wrażenie, że teraz to nastała ogólna moda na romanse, flirty i uwalnianie się "od zbędnych zobowiązań". Ciesze się, że jestem sama i nikt nie musi uwalniać sie ode mnie :P

Gość gość
13:44 nie znasz całokształtu więc nie zajmuj stanowiska. Nastała świadomość kobiet i ich możliwości. Czasy kury domowej, sprzątaczki, kucharki, cerowania skarpet, nałożnicy pana odeszły bezpowrotnie. Nie muszę być sama. Skoro samiec nie spełnia moich wymagań a ma jedynie oczekiwania to wynocha. Albo jestesmy razem albo nie ma nas wcale.

Gość gość
"...bez ingerencji w życie codzienne" No prosze!

Gość gość
gość dziś - samiec nie spełniał Twoich wyagań jak piszesz ?:) I piszesz jednocześnie o "byciu razem?" To przeczy jedno drugiemu czyż nie :) A tak na marginesie to zastanawiałaś się czy TY spełniałaś wymagania tego (jek określasz) "samca"? Gdybyś spełniała- pewnie batdziej by się starał i nie musiałabyś szukać nikogo na boku. Taka prawda.

Gość gość
Chcecie to się przekomarzajcie. Przesympatyczny facet, szkoda, że tak daleko mieszka :(

Gość gość
Napisalyscie? Jak wrazenia?