Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popełniłem błąd skończyłem studia ;(

Polecane posty

Gość gość

mało ze straciłem w ten sposób blisko 4 lata mam depresje nie spotkałem dziewczyny mam już 24 lata blisko zaczołęm prace ale za słaby jestem i nie na widze osoby któa mnie czepia sie o wszystko a ja po pracy chce mieć czas wolny ..i to jego dogadywanie i komentowanie daje zadania których w ogóle nie rozumie o co mu chodzi inni trochę ogarniają lepiej ale to trudno . niemam talentu do tego i tego nie przeskoczę straciłem tyle lat i wszystko w nic 4 lata młodości :(:( jeszcze prace muszę napisac obronić sie potem chyba muszę isć do psychologa i sie leczyć . bo jak niezaczne sie leczyć to zacznę zabijać ludzi albo sam się zabije .nie nawidze tego życia to jedna z lepszych prac tam by była to nie oczywiście muszę nie dac rady zawsze moje życie jest zj****e. zresztą wkurza mnie ten gość i jego brak szacunku do kobiet i gadaniu ze w walentynki do garażu by zaprosił tam jakaś kobietę z pracy a ona pewnie by poleciała bo baby kreci takie coś w sumie nie na widze kobiety. ogólnie ujmując nic mi nie zostało tylko iść a front w razie wojny. bo co innego nie wiem do czego mam talent ludzie mnie nie szanują , nie mam pieniędzy, mam problemy z wzrokiem nic tylko do odstrzału bo sam się zabić nie umie to musi to ktoś iny zrobić.

Gość gość
przynajmniej piwo sobie wypije :) jedna rzecz która chociaz pozwala rozluźnić odrobine psychike

Gość gość
w sumie alkocholizm nie jest taki zły może to jest najlepsze wyjście zacząć pić i huj z robotą z ludźmi niech jebia za pieniędzmi i niech robią kasę beda kiedyś szczęśliwsi odemnie bo beda mieli zaco żyć ja pewnie będę robił na budowie za najniższa stawkę oh a inzynierskie k***y będą zyć moim kosztem i innych ludzi

Gość gość
w sumie sa plusy jak mnie wyjebia z roboty czy nie wyjebia ale sam odejdę bo tkwić tam to bez sensu nie chce być wciąż gorszy itp. w końcu pujdę na budowę coś zarobie nie bede na okresach próbnych bede pracował fizycznie zadbam oswój wzorok pieniędzy nie będę miał na to nic nie poradzę ale bede mialczas dla siebie po pracy i bede miał chęci do pracy umysłowej. straciłem praktycznie całe życie w*******o sie w drobny chuj coś ala kobieta która nie kochamy i dzieci z nią coś tego pokroju z tą różnica że sam sie staczam i mam wybó i nikt mnie nie dobija nie zmusza na siłe bym został w robocie. a może tak będzie lepiej sam będę się uczył i tworzył zmieniał swoje otoczenie. soro tam maja takie wymagania to ok niech maja ja niechce tak żyć i tyle .

Gość gość
Naprawdę skończyłeś studia ? Jakim cudem? Robisz tyle błędów jakbyś nie skończył podstawówki:-(

Gość gość
normalnie byłem uparty i je skończyłem możesz spróbować XD idz sobie na mechaniczny kierunek :P tam przejdziesz w miare bez parcia na jezyk polski:)

Gość gość
prowo żaden debil o takim poziomie znajomości języka ojczystego nie ukończyłby szkoły podstawowej :o a nie, przepraszam, żyjemy w czasach gdy dostaje się zaświadczenia o dysmóżdżach i można nawet studia ukończyć będąc tłukiem, analfabetą i nieukiem

Gość gość
pewnie zerżnie współpracownice z pracy bo kobiety lubia jeśli donich sie gada z góry ;/niejstem samcem alfa p********e .

Gość gość
gość dziś a nie, przepraszam, żyjemy w czasach gdy dostaje się zaświadczenia o dysmóżdżach i można nawet studia ukończyć będąc tłukiem, analfabetą i nieukiem .... no właśnie, do tego jest jeszcze jedna grupa osób która mimo słabej inteligencji kończy studia, to dzieciaki bogatych albo dobrze postawionych.

Gość gość
ohh boja sie k***wki że beda musili siedzieć kolejne lata dłuzej w ksiażkach zamiast posuwać kobiety

Gość gość
podobno są ludzie inteligętni i inteligętnie ojebuja z kasy ubogich dobze wam k***y mam nadzieje ze niebedziecie mieli zkogo juz zdzierać kasy .

Gość gość
dzieki ludziom inteligętnym mamy taka biedę no anib skąd ? z biedy nie bo huje inteligentne garbia dosiebie ile mogą