Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka rasa KOTA najgrzeczniejsza , najlepsza

Polecane posty

Gość gość

z którą rasą jest najmniej problemów , co polecacie bo che kupić kota

Gość gość
Dachowiec najlepszy. Wszelkie rady są od lat modyfikowane dla lepszego wyglądu, nikt nie zwraca uwagi na psychikę. Rasowe koty są wredne.

Gość gość
tochyba nie rasa tylko indywidualny kot pierwszy aryjski dystyngowany francus złaskidalsie głaskac drugizwykły dachowiec chodzikołonogijakpies dobry wierny i słodziudki zalezy

Gość gość
dachowce to mieszanka wszystkiego po trochu. Ja mam brytyjczyka od dawna, nawet za malucha nie było z nim problemów.

Gość gość
Zależy po co ci kot, jak jesteś starą panna i chcesz go traktować jak dziecko to wszystko jedno, ale jak chcesz by żył w rodzinie i słuchał przywódcy stada to najlepszy dachowiec

Gość gość
Dachowiec najlepszy

Gość gość
Dachowiec, dobry jako przulyjaciel i jako gulasz :classic_cool:

Gość gość
Nie mam kota ale podobają mi się z charakteru brytyjskie :-)

Gość gość
Dachowiec ❤

Gość gość
tu sie wypowiadaja te, ktorych nie stac na rasowego z porzadnej hodowli, ze sprawdzonymi cechami charakteru.

Gość gość
Są też tacy, których stać, ale wolą adoptować ze schroniska

Gość gość
Mój dachowiec jest znaleziony w moim ogródku. Uratowany, rozumiesz? Nie miałam zamiaru mieć kota. Los go postawił na mojej drodze. Uwielbiam go. To zwykły dachowiec ❤

Gość gość
Miałem w życiu kilka kotów, a raczej moja żona była kociara. Niestety mieszkamy w domu blisko ulicy a koty nie wiedzieć czemu sobie ja upodobały, choć w drugą strone mają kilometr bez samochodów dlatego średnia życia im się skraca. Wszystkie mieszance były spoko bardziej lub mniej miłe ale ok, dwa były rasowe syjamski i taki z ogonem jak wiewiórki. Zwykły kot jak go zrzuciłem że stołu z jedzeniem co najwyżej pimruczal złośliwie i tyle za 5 min się łasił, a rasowy specjalnie zrzucał rzeczy z półek, patrzył ci w oczy i srał na dywan, nawalił też kupsko na pół roczne dziecko. Mało mu łba nie ukrecilem

Gość gość
gość dziś Są też tacy, których stać, ale wolą adoptować ze schroniska x jesli nikt nie kupi tego z hodowli on tez wyladuje w schronisku... Ciekawi mnie czy dzieci tez tak chetnie adoptujecie ze schronisk

Gość gość
Mało mu łba nie ukrecilem x Wiec to ty masz problem ze sobą, a nie ze zwierzeciem.

Gość gość
gość dziś gość dziś Są też tacy, których stać, ale wolą adoptować ze schroniska x jesli nikt nie kupi tego z hodowli on tez wyladuje w schronisku... Ciekawi mnie czy dzieci tez tak chetnie adoptujecie ze schronisk x taki bedzie miał ukrecony lepek. liczy sie zysk, nie koszty :D

Gość gość
no tak, dlatego lepiej dac zwyrolowi ukreci zwierzeciu leb i wziac tego ze schroniska, ktory przynajmniej zyje i ma zarcie..

Gość gość
Banda debili sie tu zleciala. Kobieta pyta o najlepszą RASE, a nie o dachowca...

Gość gość
Dachowiec to superrasa :classic_cool:

każdy kot ma swój charakter i w żaden sposób nie zależy on od rasy

Gość gość
maine coon. polecam. ja nie cierpie kotow, ze wzajemnoscia, odrzucaja mnie, a maine coony kocham, to sa najfajniejsze i najmadrzejsze koty swiata! sama mam jednego :)

Gość gość
Ja też mam main coona. Trochę psoci, jak to dzieciak ( nie ma jeszcze roku a one dojrzewają do 3 lat), ale jest wspaniały. Polecam.

Gość gość
Dobry kot, to martwy kot. Niecierpię kotów. Fałszywce, śmierdziele

Gość gość
Bzdura koty sa rewelacyjne nawet to ze sa przewrotnie czasem nieprzewidywalny czy złośliwy przy kocie nie będziesz sie2 nudził

Gość gość
wszystko przeczytałem dzięki , a skąd polecacie brać kota żeby było pewne źródło ?

Gość gośćMarta1980
My z mężem mamy dachowca.Uratowanego od smierci gdy była malutkai.Teraz ma 4 lata.Jest cudowna kotką,przytulaśną,troskliwą,jak jesteśmy chorzy lub żle sie czujemy to przybiega odrazu,nie wiem jak ale ale Ona czuje natychmast co się dzieje złego.Jest ogromnie wierna i wdzięczna nam.Cudowna kotka Lilli.

Gość gość
gość dziś wszystko przeczytałem dzięki , a skąd polecacie brać kota żeby było pewne źródło ? x Zarejestrowane hodowle. wylacznie.

Gość gość
tylko nie chce kota z urazami psychicznymi lub żeby w np nocy mu odbiło , czymś zarażał i nie wiadomo co się spodziewać po takim ze schroniska , od małego go nie uczyłeś to kot w worku

Gość gość
dachowce zależy jaki oczywiście, ale mimo wszystko są np. spokojniejsze od norweskich leśnych