Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy zobaczę ładną 9-letnią dziewczynkę to jestem Pedofilem? Kiedy zobaczę ładną 12 -letnią kobietę to jestem Hebefilem ? Kiedy zobaczę ładną 18 - letnią kobietę to jestem Efebofilem ? Kiedy zobaczę ładną 30 - letnią kobietę to jestem Tiatofilem ? Kiedy zobaczę ładną 50 - letnią kobietę to jestem nakrofilem ? a kiedy zobaczę ładną różę bo skoro mówię ładną to jasne że mi się podoba,ale nie mam potrzeby jej dotykać ,przyjaxnić się z nią itd. Po prostu zachwycam się pięknem tej rózy to im wtedy jestem ? Różofilem? Roślinofilem? Zrozumcie ludziska że Pedofilia ,hebefilia,to kontakt seksualny,potrzeba takiego kontaktu,sens życia itp. sprawy i przestańcie szukać jej tam gdzie jej nie ma,no bo co to za Pedofil hebefil który nie potrzebuje kontaktu seksualnego,nie potrzebuje zaczepiać dziecka bo wie że dzieciom nie wolno takich świństw robić. Podziwianie urody,nawet tej związanej ze sferą seksualną to nie to samo co zrobienie krzywdy poprzez ohydne wykorzystanie seksualne. Rozróżniajcie ludziska te dwie sprawy. Gwiazdy są piękne ! czy stwierdzenie tego faktu wykorzystuje gwiazdy? Jeśli tak to w jaki sposób? Jak można kogoś skrzywdzić myślami?

Gość gość
Znajdź sobie w końcu dziewczynę lub hobby i po problemie.

Gość gość
Człowieku to co napisałeś wymyśliły chore głowy psychiatrów,zostaw te bzdury i żyj spokojnie.Skoro nie interesuje cię wykorzystywanie dzieci to nie masz żadnego problemu a myśleć sobie możesz o czym chcesz.

Gość gość
Zacznijmy od tego że 12 latka i 18 latka to nie kobieta ;) Nastolatka to dziewczyna przed 21 rż nie ważne czy pełnoletnia czy nie . Po 2 jak podziwiasz 9 latke to i tak nie jest normalne . Radzę ci idź się leczyć :)

Gość gość
Boże czemu wszędzie są tacy psychole którym staje na widok 12 letnich lolit , dlaczego teraz to uznaję się za normalne ? Zabijcie się psychole

Gość gość
Jak widać po dwóch ostatnich komentarzach polska to kraj głupków. Trzeba odróżniać wrażenia estetyczne od potrzeby seksu. Niemowlęta też podziwiacie ? Podziwiacie ! O jaka śliczna dziewczynka lub chłopczyk ! Macie ludzie zryte berety na punkcie seksu. Dziwięciolatkę jak i trzylatka też się podziwia,tyle że taka 11-12 latka zaczyna dojrzewać i te wrażenia są trochę inne niż w stosuunku do 2,3,4,5,6,7,8.9 latków. Jednak w dalszym ciągu to estetyka a nie potrzeba seksualna.

Gość gość
Pedofilówi każdemu życzę by odziobywali mu fiu ta tępym widelcem na 30 stopniowym mrozie:p, temu podziwiajacemu dzieci też, bo od podziwu do seksualnego wykorzystania droga jest krótka jak pe nis przed zabiegiem powiększenia niektorych:p Pedofilem zostają zazwyczaj molestwani w dzieciństwie, smutne to, ale nie jest jednoznaczne ze muszą nimi zostać.

Gość gość
Rzeczywistość - świat oddziaływujący na nas, wywołujący w nas określone wrażenia, które są efektem kontaktu z rzeczywistością. Piękne gwiazdy Ładne oczy,nogi,nos,włosy,ręce,tors itd. ALE BROŃ CIE PANIE BOŻE STWIERDZIĆ że małe dziecko lub większe ma Ładną pupę,nosz quurawa koszmar. Gdzie tu Pedofilia czyli potrzeba kontaktu seksualnego ? No gdzie baranie łby?

Gość gość
Matka karmiąca dziecko piersią to też Pedofilka bo wiele matek to podnieca.

Gość gość
Hebefilia to g****o i choroba jak można myśleć o seksie z 12 latką?Leczcie się debile