Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety wyczuwają kiedy podobają się facetowi?

Polecane posty

Gość gość

I jak to robią? Po czym poznają?

Gość gość
Ja wyczuwam. Widzę po mężczyźnie, ze wodzi za mną wzrokiem, niekiedy czuję intensywne wgapywanie się we mnie. Widzę, jak mimika zmienia się na mój widok. Jak facet, który jest wygadany i pewny siebie zmienia się w nieporadnego chłopca i brakuje mu słów. Gdy strzela gafe chcąc zagadać. Jak Stara się mnie zainteresować sobą i swoim życiem.

Gość gość
Zagaduje , zaczepia , zwraca uwage na kazde slowo , rozpoznaje na ulicy,pomaga, przejmuje sie jej stanem zdrowia i ducha, pociesza gdy trzeba itd itd

Gość gość
Zapomniałaś o tym, że zdradza:p

Gość gość
kobieta to nie pies najpierw musi byc szereg jaks oznak w odpowiednio dlugim czasie by sie nie pomylic ale niektory wystarcza ze jakis palan sie gapi a ta w 7 niebie a tu guzik potem tylko krzyk ze wykorzystal w mig, mądra się nie nabierze

Gość gość
to zależy jaki mężczyzna i jaki ma charakter. jeśli facet wid******obiecie towar do....... to patrzy natarczywie i jest natarczywy ponieważ huć ciężko jest opanować do tego stopnia by nie była ordynarna. natomiast jeśli on się w niej zauroczył to będzie raczej spięty, ale miły, pomocny i uśmiechnięty. zakochany facet uśmiecha się szczerze nie tylko ustami ale i oczami. zakochany facet jest gotów do przeróżnych poświęceń dla tej kobiety. no i oczy...oczy ma maślane choć często wstydliwe. ;)

Gość gość
* chuci

Gość gość
Ja mam schizy, że nikomu się nie podobam.

Gość gość
Pewnie, że widzę jak się komuś podobam. Spojrzenie mówi wiele.

Gość gość
A po kobiecie jak rozpoznać że się podobamy jeśli to świeża znajomość?

Gość gość
Kobiety nie są zdradliwe w uczuciach udają niedostępne ale uwaga potem mogą żałować.

Gość gość
trudno mi się wypowiedziec czy są kobiety którę patrzą na mężczyzne stricte seksualnie ale jesli chodzi o zakochanie to też będzie zależało od jej charakteru i od tego czy jest zajęta. kobieta wolna będzie raczej swobodniej flirtować, patrzeć w oczy, czy dotykać. natomiast zajęta będzie próbowała ukryć swoje uczucia co będzie się objawiać dość niezdarnymi czy karykaturalnymi gestami ciała, twarzy, chowanymi uśmiechami, oczami. będzie miła ale zdystansowana, przynajmniej tak jej się będzie wydawało. kobieta niezainteresowana nie utrzyma kontaktu wzrokowego dłużej niż 2 sekundy i raczej nie zdarzy jej się spojrzeć rozmówcy na usta, szyje brodę, tak jak kobiecie zakochanej.

Gość gość
Ale nieśmiała bądź niepewna też raczej nie będzie flirtowala. Nawet osoba pewna siebie przy osobie która się podoba może być cicha i skrępowana. Tak mi się wydaje.

Gość gość
No wybacz ale po tym teście wyszło że jednak był zakochana w Tobie bo tak z ukrycia obserwowałam twoją szyję , a uszka to miałam ochotę ugryźć mmm wiem ocenisz jak zechcesz masz do tego prawo .

Gość gość
masz rację. osoby sobą zafascynowane będą sie dużo uśmiechać w swoim towarzystwie, będą chciały widzieć uśmiech nawet ukradkiem, będą chcieć sie uszczęśliwiać choćby dowc**em.

Gość gość
O kurcze to znaczy że żonaty się we zauroczył he he, wyczuwam romans :D