Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz idiota

Polecane posty

Gość gość
Ależ piękna propagandówka rodem z Feminoteki i marszu parasolek.

Gość gość
gość dziś a ty co tu wyprawiasz? to samo tylko z drugiej strony barykady zakłamany 'męski feministku' więc się nie ośmieszaj tylko pomóż mamie zmywać po obiedzie, niech ma jakiś pożytek z gada!

Gość gość
Do tego pana, który żałuje dorosłych chłopów i ubolewa nad heterami. Proszę mi powiedzieć jaka kobieta jest ok i jaka by ci odpowiadała. Jaka powinna być twoim zdaniem? Załóżmy, że pracuję zawodowo i podobnie zarabiamy - jaka powinnam być? ale konkretnie, a nie jak gimnazjalista: "nie czepiać się" bo wiesz to jest goowno nie odpowiedź i przystoi humorzastemu smarkaczowi, któremu mama kazała wynieść śmieci, a nie dorosłemu facetowi. Czego od takiej kobiety wymagasz? tak z ciekawości.

Gość gość
doczekam się odpowiedzi od pana? jaka kobieta byłaby ok?

Gość gość
pewnie taka co nie siedzi 3 h na kafeterii domagając się odpowiedzi :D

Gość gość
Ja mojego teZ uwazam za kompletnego debila i tyle. Sama nie wiem czy on udaje czy naprawde jest taki głupi. Moglby siedziec caly dzien sam w domu i nic by nie zrobil bo by sie nie domyslil ze jak syf to trzeba posprzatac. ogolnie jest idiota i go nie lubię. Przyzmam szczerze ze polecialam na jego kase i pozycje zawodowa, jest inzynierem i kierownikiem projektów, ale glupia bylam.do dziecka ma dwie lewe rece, w domu nie umke zrobić, gwozdzia w sciane nie umie wbic czy szafki skrecic bo twierdzi ze nie po to konczyl studia by takie rzeczy robić. Jest atrapa faceta. Jak cos w domu trZeba naprawic to na musze po ogloszeniach dzwonic i szukac kogos kto to naprawi i wstyd mi. Takie zycie to meka chcialabym miec normalnego faceta a nie jakiegos moska ksiezycowego.

Gość gość
gość dziś Piszesz mi, że może mam rację i że niektórzy tak w pracy robią. Ale przecież twój mąż dokładnie tak właśnie robi. Ściemnia ile wlezie i czeka, aż ty to zrobisz. gość 12:20

Gość gość
gość dziś Nie wiem, jak ona, ale ja zajmuję się hydrauliką. Opony wszyscy zmieniacie u mechanika, więc nie wyjeżdżaj nam tutaj z oponami. Pomalować pokój, to też żadna filozofia. Bardzo podobna czynność do mycia okien sobie wyobraź. Podobno kobiety jak widzą trochę techniki, to się gubią. No cóż, to samo można powiedzieć o facetach. Żeby facet, taka "intelygentna" i technicznie uzdolniona istota, nie potrafił nastawić programu w pralce, zmywarce i nie wiedział, gdzie jest włącznik w odkurzaczu... No wstyd. Przecież to też technika! I to w tej chwili jaka. Jedyne co z tej techniki jarzycie, to gdzie jest uchwyt w lodówce.

Gość gość
Ech, życie.... mój mąż nawet jak coś ustalimy że coś zrobi to i tak nie zawsze to zrobi, czeka na mnie. Wczoraj,np. przyjechali do nas goście, mąż rano szedł do pracy, ja też, goście z dziećmi zostali w domu. Prosiłam męża rano żeby zapalił w piecu i naniósł mi drzewa do kotłowni (nie bardzo mogę dźwigać). Ja pracuję na pół etatu, po powrocie bym im dogrzala szybko. Tak się spieszył że nic nie zrobił, wróciłam o 12, kotłownia, wszyscy czekali na obiad, szybko obiad, gary, zakupy...a na 18bylam z koleżankami umówiona do kina, bilety kupione od tygodnia. Mąż po pracy pojechał siebie na narty.... wrócił po 20... goście znów wieczorem siedzieli sami z dziećmi. Jego rodzina...i dodam że dziś też na te narty mają jechać, wszyscy, więc aż tak się wczoraj nie paliło. I jest takich sytuacji w codziennym życiu mnóstwo. Wyć się chce..A żyć coraz mniej. Dobrze że mam dzieci.

Gość gość
kurfa ja na miejscu tago twojego meza to kopnełabym cię w d**e, ale z ciebie wredna małpa, księzniczka i jedza, załza jakich mało