Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy go rzucić?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak zazwyczaj się starał, o nic się nie pokłóciliśmy ostatnio. Jak wiadomo wczoraj były walentynki. Co prawda nie byliśmy umówieni, ale skoro jesteśmy razem byłam pewna ze spędzimy razem ten czas No i kupiłam już dla niego prezent i takie tam. Czekałam do godziny 14 aż się odezwie, ale w końcu nie wytrzymałam i zapytałam sama co z dzisiaj? A on mi powiedział, ze dzisiaj nie ma humoru i ma pare spraw do załatwienia ( nawet nie powiedzial co to za sprawy) i ze możemy jutro się spotkać jeśli chce. Powiedziałam mu, ze to dzisiaj są walentynki i właściwie tylko dzisiaj mam wolny dzień (w inne dni pracuje do 20). Właściwie to ostatnio nie widujemy się zbyt często, bo mam sesje na studiach, ale obiecałam ze ten dzień odpuszczam sobie nauke i nadrobię to kiedy indziej. No i powiedział ze jak mi tak zależy to mam przyjsc do niego o 21. Skojarzyło mi się to z tym, ze mam przyjsc tylko na seks. Powiedziałam mu, ze jak ma mi robić łaskę to ja się spotkam z kolezanka, bo ona przynajmniej sprawia wrażenie jakby chciała się ze mna spotkać. On na to powiedział, ze jak uważasz i już się więcej nie odezwał. Czy uważacie, ze to jest wystarczający powód do zerwania? Czy przesadzam?

Gość gość
hmmm

Gość gość
nie wiem

moim zdaniem lepszą opcją byłaby rozmowa na ten temat. Później mogłabyś żałować tej decyzji jakby emocje opadły. Zaczęłoby Ci go brakować, z każdym dniem tęskniłabyś za nim coraz bardziej.

Gość gość
Mysle, ze jestem mega w chuj niedojrzala, bo takie sprawy typu "co robimy na walentynki", planuje sie wczesniej. Ale ty masz mentalnosc ksiezniczki i mysli, ze wszyscy rzuca wszystko w cholere, zeby sie z toba spotkac.