Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Witam, pytanie do mam, czy przestrzegałyście 6 tygodni połogu czy może uprawiałyście seks wcześniej? Pytam ponieważ jestem w widocznej mniejszości gdyż seks uprawiałam 8 dni po porodzie, nie była to moja samowolka, lekarz jak się wyraził "jestem gotowa do współżycia" od strony ginekologicznej, poród był naturalny, bez komplikacji, nacinania krocza, pęknięć, nawet żadnego szwu nie miałam choć córka ważyła 3800g, krwawienie ustąpiło 4 dnia. Badana byłam przed wypisem w 7 dobie po porodzie (córka miała duża żółtaczkę), lekarz powiedział że rzadko zdarzają mu się takie pacjentki i był zaskoczony że fizycznie nie ma prawie śladu po porodzie. Proszę powiedzcie czy któraś tak miała? PS. Seks był taki jak przed ciążą, żadnego bólu czy dyskomfortu nie odczułam

Gość gość
Nie było różnicy. Mąż jest zawsze podczas każdego badania cipki i wspierał porody. CC jest duzym ryzykiem powikłań zdrowotnych. Najlepszy jest poród naturalny z mężem!

Gość gość
21.03 głupia oszołomka!

Gość gość
Tak przestrzegalam 6 tyg. pologu. Ja bylam nacinana itp. Chyba w 7 tygodniu po porodzie pierwszy raz sie kochalismy. Bolalo. Kolejne razy tez bolaly, z czasem coraz mniej.