Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet między 25 i 30 rokiem życia, jak się ubieracie?

Polecane posty

Gość gość
Ok :D to jak juz jedziemy ze stringami, to: w czym spicie? Ja lubie top+ majtki :P a ktoras spi w stringach?

Gość gość
Ja się ubieram w stylu casualowym. Mam sporo koszul, gładkie, we wzory, w kratkę. Dopasowane żakiety lub sweterki. Raczej nie noszę spodni typowo wizytowych, wolę jeansy rurki, klasyczne czarne rurki. Buty noszę na obcasie. Taki strój obowiązuje mnie w pracy. W dni wolne noszę jeansy, dopasowane t-shirty lub koszulki bokserki ale bez wzorów. Na to sweter lub dopasowana bluza, buty na niskim obcasie lub trampki. Kurtka ramoneska wiosna i jesienią, zima dopasowany płaszcz do połowy uda. Żeby trochę przełamać styl casualowy noszę torebkę z ćwiekami, fajny szal, chustę. Biżuteria raczej minimalistyczna czyli łańcuszek, delikatne kolczyki i bransoletka. Za to kocham zaszaleć z bielizną, mam jej mnóstwo.

Gość gość
Ja stringów nie noszę, nigdy się nie mogłam do nich przekonać. Jak pisałam wyżej mam fioła na punkcie bielizny. Figi z różnymi ozdobami, tasiemkami, wiązaniami, koronkowe, satynowe. I staniki różnego typu łącznie z takimi dość odwaznymi

Gość gość
Jaa lubię koszulki z nadrukami, słucham praktycznie tylko cięższej muzyki i to widać w moim stylu ubierania - czarne koronki albo czaszki :)

Gość gość
Sweterki,t-shirty(z delikatnym wzorem, napisem, gładkie) lubię luźniejsze i nieobciskające no i muszą zasłaniać pasek od spodni, kolory stonowane,jeansy przeważnie rurki ale latem spudnice przed kolano, za kolano, sukienki, szpilki, trampki, kozaczki za kolano, płaskie czułenka, no i leginsy lub dresy po domu

Gość gość
20:22 nie musisz zakładać obcasow do sukienki! Koszmarna opcja są t-shirty z hot dogiem czy batmanem na 30 latce ... Zmień to tymbardziej że masz fajną figurę. Masz super kiecka w sieciowkach typu mohito, Zara itp. Wystarczy do nich zimą założyć grube czarne satynowe rajstopy plus np. Botki, trapery militarne i masz stylizacje. Ubieram się w podobny sposób od lat, tyle że latem kobiece sandały, melisy itp. I jestem zawsze chwalona że fajnie się ubieram i kobieco wyglądam.

Gość gość
ale co złego jest w batmanie? Mnie mąż sam kupił bluzę z kotem bo stwierdził, że jest śmieszna. Dorosły nie znaczy bez poczucia humoru.

Gość gość
Mnie jakoś legginsy nigdy nie przekonały. Trochę nosiłam na studiach jak byłam baaardzo szczupła (talia 64cm), ale potem już niebardzo.

Gość gość
"kabarytki" buhahahaha :D

Gość gość
A co uwazacie o skorzanym spodniach?? Ja raz takie mialam, tzn dalej mam, to jak szlam chodnikiem, jakis sfrustrowany mocher tak na nie spojrzal i popatrzyl na mnie, wyczulam, ze miala baba jakies waty x jak już chcesz komuś przyciąć, to naucz się pisać tłuczku :P "co uwazacie o" "mocher" powinnaś być, lasia, sfrustrowana poziomem swojej wiedzy

Gość gość
d**e ma jak wanna albo krzywe nogi, to ja obciela

Gość gość
odpowiadacie na wpisy trolla :P

Gość gość
Casual/ artystyczna fantazja w zależności od okazji. Cenię indywidualizm podkreślający moją osobowość.

Gość gość
trapery militarne i masz stylizacje x Nie ma opcji. Absolutnie niekobiece, kompletnie aseksualne.

Gość gość
A to zależy, mam parę wysokich glanów i podobno bardzo fajnie wyglądają :)

Gość gość
Trapery owszem, do ciężkich, męskich stylizacji. Na wyjścia typu paintball etc.

Gość gość
Coś Ty! Swietnie wyglądają do sukienek i np. ramoneski, kontrast jest bardzo seksowny. Lubię zakładać glany albo motocyklowe buty do spódnic i sukienek.

Gość gość
Powiem więcej, wygląda to lepiej niż zestawione z "męską" stylizacją. W takim zestawieniu jest po prostu za męsko.

Gość gość
up

Gość gość
10:29 ty jestes zas sfrustrowany tym, ze w zadnej nie zamoczyles, a sranie sie w temacie kobiecego ubioru uznajesz za wystarczajaca rekompensate swojego parszywego wygladu i charakteru :classic_cool: nie odpowiadajcie temu shizofrenikowi, z mojej strony byl to wyjatek ;)

Gość gość
Wrocmy do tematu, nie dajmy sie zmanipulowac jakiemus sfrustrowanemu prawiczkowi :) temat bardzo ciekawy.

Gość gość
ja bym chętnie pociągnęła temat obuwia i tego co jest atrakcyjne/seksowne/kobiece.

Gość gość
Co sadzicie o jakichs ladnych, porzadnych balerinach? Ta nagonka na nie moim zdaniem nie jest uzasadniona, te drozsze balerinki i niektore ich rodzaje potrafia byc naprawde seksowne, to przede wszystkim wygodne obuwie i bardzo praktyczne :) pasujace do sukienek, rurek, spodnic, skorzanych spodni.

Gość gość
Nie mam nic przeciwko, ale mnie się z nich niewygodnie chodzi - zazwyczaj chodzę w bardzo wysokich obcasach więc tak płaskie obuwie nie jest dla mnie wygodne

Gość gość
Spodnice maxi sa idealne dla kobiet z krzywymi nogami. Nie ma nic gorszego, niz krzywe nogi plus spodnica przed kolano. Takie kobiety powinny oszczedzic sobie osmieszenia, faceci sikaja ze smiechu jak to widza wiosna/latem na ulicach.

Gość gość
Myślisz, że w ogóle to widzą? Latem to bardziej kwestia temperatury niż nożnej prostoty :P Ja długie spódnice noszę tylko dlatego, że mam nogi wytatuowane.

Gość gość
Widza, widza :P ja jestem kobieta i tez to widze :D tzn wstydzisz sie tatuazy, czy jak??

Gość gość
Nie wstydzę, ale do pracy czasem trzeba zasłonić. W mojej nowej pracy może to nie być problemem, ale w poprzedniej na wszelki wypadek zasłaniałam jak do biura przychodziła reprezentacja któregoś z klientów.

Gość gość
ty pewnie widzisz, bo jesteś kobietą