Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet między 25 i 30 rokiem życia, jak się ubieracie?

Polecane posty

Gość grdvdv
Ralph Lauren sklep www sprawdzi się w przypadku każdego, komu zależy na eleganckim, ale jednocześnie przykuwającym uwagę stroju. Warto sprawdzić to podczas zakupów. http://elegan.pl/pl/c/Ralph-Lauren/32

Gość gość
Ta jasne skora wychodzi z mody szczególnie to widac pi butach u ludzi

Gość gość
Wiekszosc butow jest ze sztucznej skory. Sama lubie i ekoskore i prawdziwa, ale widze zmiany w modzie.

Gość gość
Nie wiem gdzie ta większość chyba w tanich sieciowkach

Gość gość
czyli tam gdzie się większość osób ubiera

Gość gość
U mnie królują spodnie z wysokim stanem, klasyczne jednokolorowe koszulki z krótkim rękawem , ramoneski . Ostatnio płaszcze, botki wiazane. Na wiosnę trampki , reebooki czy inne klasyczne buty , beżowy trencz, opinajace spodnice z wysokim stanem do kolan. Uwielbiam klasykę , za to bardzo podobaja mi się kwiatowe wzory , spodnie z lampasami , jeansowe przetarte spudnice. Latem będę nosiła proste sukienki sportowe + czapka z daszkiem , koturny+ długie sukienki , sukienki ala dłuższe bluzy itd . Nie lubię spodenek bo niekorzystnie w nich wyglądam, jestem dość niska ale zgrabna .

Gość renata9374
Cześć, ja dużo rzeczy kupuję online. Nie przeszkadza mi w ogóle że nie mierzę ich przed zakupem, bo wymierzyłam się dokładnie i po prostu sprawdzam wymiary z tymi dostępnymi na stronach. Lubię łączyć takie bardziej eleganckie stroje do pracy z rzeczami bardziej luźnymi więc sklepy takie jak Hexeline to mój adres. Moja praca wymaga bardziej formalnych ubrań więc staram się to jakoś łączyć na co dzień ;))

Gość Dorcia6
Jeśli chodzi o obecną porę zimową, to lubię nosić cieplutkie płaszczyki w stu procentach z wełny. Wtedy żadne mrozy nie straszne, a materiał bardzo milutki, noszenie tego to przyjemność :) Od pewnego czasu kupuję tylko na PolankaFashion.com z tego względu, że są tam tylko naturalne tkaniny, zero jakiś badziewnych poliestrów.

Gość Mariolakowal
Często stąd coś zamawiam http://polankafashion.com/ wraz z moją mamą, która jest po 50 a mimo to zawsze coś ciekawego znajdzie w internecie dla siebie. Polanka ma super jakości ciuszki, przewaznie płaszcze albo sukienki polecam :)

Gość gość
Spadaj spamiarzu

Gość gość
Ja się nie mogę doczekać lata żeby móc nosić porwane szorty :)